Volim te ljubavi – najlepše izjave ljubavi

Ljubav je tako jednostavna i opet posebna, dovoljno savršena da se izdigne iznad svakog drugog osećanja, a opet nedovoljno opipljiva da se rečima iskaže i opiše.

Svakako je jasno da oni koji su zaljubljeni imaju neka drugačija percipiranja svojih oećanja i ona su za njih vanvremenska i neopisiva, neprolazna i od svega drugačija, laka kao pero ali opet dovoljno teška da se kažu i ispišu na jednostavan i lak način.

Nije tajna da oni koji se vole, imaju stalno potrebu da nekako jedno drugom pokazuju intenzitet i iskrenost svojih osećanja, pa su tako i nastale neke najlepše ljubavne poruke i izjave ljubavi, od kojih će samo jedan deo biti naveden u nastavku teksta koji sledi.

Naravno, jasno je da su pre svega ovakve poruke lepe i unikatne, i obično su personalizovane i intimne, ali se u svrhu ljubavi mogu lako iskoristiti i neki poznati citati i već napisani stihovi, koji pokušavaju da ovo osećanje objasne i učine opipljivim.

Najlepše klasične i uobičajene kratke/duže izjave ljubavi za voljenu osobu

Za mene si samo ti ono nešto posebno i drugačije, ono što se ne može opisati i bez čega se život ne bi mogao zamisliti! Volim te ljubavi!

Dala si mi smisao i svaka si moja i želja i misao, i nisam znao da sam ti u sebi stihove napisao! Koliko te silno volim, ja bez tebe ne znam da postojim, i dane samo slovima tvoga imena bojim! Volim te ljubavi!

Uz tebe sam drugačija i posebna, i shvatila sam da sam kompletna samo kada si ti uz mene! Volim te ljubavi!

Najvrednija si stvar koju imam, i najlepši poklon koji mi je život pružio! Ne znam da li i čime sam te tako savršenu zaslužio! Volim te ljubavi!

Samo si ti ono nešto posebno i drugačije, za šta ne postoji reč i objašnjenje, jer si suština i svaki moj otkucaj srca! Volim te ljubavi!
Nisam znala da mogu ovako da volim, da se izgubim u tvojim očima i da se ponašam blesavo kao dete, da uz tebe svaki trenutak bude kao da sanjam! Volim te ljubavi!

Sasvim sam pored tebe pošašavio, i nisam ni shvatio koliko sam lud od ljubavi, dok tebe nisam zagrlio! Volim te ljubavi!

Znaš da bih bez tebe bio sasvim izgubljen slučaj, i zato nikada nemoj da prestaneš da me voliš i za sve druge svoje srce zaključaj! Moja si rana i moj si lek, i tebe samo voleću zauvek! Volim te ljubavi!

Moja ljubav za tebe nema početak i nema kraj, nema opis ni objašnjenje, već samo postoji i svakim je trenom jača i lepša, ona o kojoj i budna sanjam! Volim te ljubavi!

Nema nekog razloga zašto te tako volim, jednostavno se desilo i sada je tako kako jeste, i ja ne želim da se ikada promeni i prestane ovo osećanje koje me obuzima! Volim te ljubavi!

Lako mi je da ti kažem iskreno, kao priznanje, i kao definiciju sebe! Ja postojim jer tebe volim, i tebe volim jer samo tako mogu da postojim! Volim te ljubavi!

Nekada pomislim da je moja ljubav za tebe slatka kao sladoled ili med, a onda i da je u isti mah i hladna kao led i topla kao vatra, izmešana su sva moja osećanja, i ne kogu da prestanem da te baš silno volim, ma kakva da si i ma koliko da si daleko! Volim te ljubavi!

Tebe zauvek i oduvek neizbežno i beznadežno volim! I ne mogu protiv sebe i potrebno je da me razumeš! Volim te ljubavi!

Ti si moja bajka i moja najlepša princeza, i uz tebe sam postao kao dete i počeo da verujem u srećne završetke! Volim te ljubavi!

Moram da ti kažem da tebe volim kao nikada što nisam mislila da ću moći, i da su pored tebe najsrećniji svi moji dani i noći! Ne želim lek i niko mi ne može pomoći, da od tebe odem i da te ne volim zauvek! Volim te ljubavi!

Ne treba naša priča da ima srećan kraj, jer je ona bezvremena i za našu ljubav malo je i beskraj! Volim te ljubavi!

Šta da radim kada tebe volim, sasvim beskrajno i nekako neizbežno! Volim te i snažno i opet nekako nežno, i moja si svrha i mog života smisao, svaki moj uzdah i svaka moja misao! Bez tebe moje srce ne bi kucalo i bez tebe znam ne bih više disao! Volim te ljubavi!

„Ne traži nikada da odeš od mene, jer umesto krvi ti tečeš mi kroz vene!“ Volim te ljubavi!

Želim da znaš da si za mene posebna i jedina, moja si i laž i istina, i sreća i tuga, i nikada u mome srcu na tvoje mesto neće doći druga! Volim te ljubavi!

Sve što se može nazvati srećom, ja bez tebe niosam poznavala, sve što se ljubav zove uz tebe sam shvatila i osetila! Volim te ljubavi!

Ne dam nikome da mi uzme ovu ljubav koju imam u duši, i voleću te beskrajno i kada se svet pod našim nogama sruši! Volim te ljubavi!

Najlepše izjave ljubavi u stihu, poznati citati i neke bezvremene filmske izjave ljubavi

Svaka si moja najlepša misao i san, uz tebe želim da sanjam najlepše želje i da se kraj tebe probudim svaki dan! Volim te ljubavi!

„Volim, volim da te volim, volim da sam samo tvoj, ti si želja mojih snova, ti si moja sudbina!“ Volim te ljubavi!

Moja si sreća ona najveća i moje najlepše obećanje, moja si uspomena i moja buduća želja, moje si i sadašnje i prošlo stanje! Volim te danas od juče manje a više nego sutra, i tako je svake večeri i jutra kada ugledam osmeh tvoj, volim te živote mili moj! Volim te ljubavi!

„Božanstvena ženo, sve ću da ti dam, vezala nas ljubav, kao noć i dan,
Moja sreća to su ta dva oka tvoja, božanstvena ženo, ti Boginjo moja!“ Tebe volim zauvek i neka moja ljubav bude kao rana i kao lek! Volim te ljubavi!

Ostao sam bez reči i ne umem da sada pišem rime, samo želim da tebe volim zauvek i da na mojim usnama uvek bude tvoje ime! Volim te ljubavi!

„Ne znam šta je vrednije u tebi, da l’ si bolja ili lepša žena, živeću i voleću tebe, kunem ti se da si božanstvena!“ Volim te ljubavi!

Napišem ti stih najlepši od svih, i onda sve hartije pobacam u smeće, jer znam da se moja silna osećanja ne mogu rečima opisati, i niko te neće ovako voleti i samo za tebe kao ja disati! Volim te ljubavi!

„Tvoje je lice kao tajna, u tvom je oku zvezda sjajna!“ Volim te ljubavi!

„ I to se valjda tako desi, ko u bolivudskim filmovima, ti shvatiš da za mewne jesi i da za tebe jesam ja!“ Volim te ljubavi!

„Silna je ljubavi moć, u jutra neznana mi dođe nezvana, i ko provalnik mi pretura po mislima i pesmama!“ Volim te ljubavi!

Moija je ljubav prema tebi kao slagalica koju sam sklapala kao dete, nedostaje samo jedan mali deo da moj život i smisaoi bude ceo! I sada kada sam tebe našla sve sam posložila po svojoj želji, i ljubav je moja najveća i najlepša prema tebi! Volim te ljubavi!

Ja tebe samo volim i nemaš prava na prigovorte, jer ja za svoju iskrenu ljubav nikada ne tražim izgovore! Volim te ljubavi!

„Ti bi mogla biti sasvim zadovoljna načinom na koji mi nedostaješ!“ Ja te volim neizmerno i moja navika polako ali sigurno postaješ! Volim te ljubavi!

„Znaš mila moja, svi dani bez tebe su mi kao crno-bele fotografije sa izložbe cveća!“ Volim te ljubavi!

„Pravi gubitak možeš da osetiš, samo onda kada nekoga voliš više nego što voliš sebe!“ Eto ja tebe baš tako volim ljubavi!

„Jednoga dana, naići ćeš ti koju sam dugo čekao, baš ceo svoj život!“ Volim te ljubavi!

Nije meni važno da znam ko si i odakle si se u mome srcu stvorila, i kako me ova ljubav nije umorila već je samoi jača i veća, i nisam pre tebe znala šta je sreća! Volim te ljubavi!

„Ti ćeš me voleti upravo zbog ovoga što jesam, a ne zbog onoga što imam i zbog onoga ko sam!“ Volim te ljubavi! Najlepši je uz tebe svaki tren, i znam da nisam savršen, ali se ne bojim više!

Nekako kao da te unapred i obećano volim nenadano i neočekivano sasvim! Bez tebe ne želim da se budim i bez tebe ne mogu da zaspim! Volim te ljubavi!

Mi živimo najlepšu bajku ljubavi i niko nikada ne može da nas rastavi! Volim te kao niko i uvek ću te voleti makar toliko!

Moja si najveća želja i moja radost i tuga, ja u tebi imam i najveću ljubav i najboljeg prijatelja, i iako si tu kraj mene zauvek bićeš moja najveća želja! Volim te ljubavi!

„Volim te! Znao sam to čim sam te sreo, i izvini što mi je trebalo toliko da ti kažem!“ Volim te moja jedina i nikada neće postojati za mene veća istina!

Nije meni jasno kako je sada postalo prekasno da prestanem da mislim na tebe, ali i da nije tako ne bi bilo potrebe da se borim, jer ne umem da prestanem baš ovako silno da te volim!

Najlepše je tvoje lice ono stane u moje srce i sija i noću kao sunce! Volim te ljubavi! Neka te ne uplaše moja silna osećanja, neka zauvek sve naše reči stanu u predivna sećanja!

Prepričam ti svoje srce u milion oblaka koji su iznad tebe, i zaista se potrudim da te pridobijem za sebe, i ti na sve to kažeš, ja sam već tvoja i nema potrebe! Volim te ljubavi moja!

„Radije bih provela jedan život sa tobom, nego da nekoliko vekova živim sama!“ Volim te kao nikoga nikada do sada, i takva će moja ljubav ostati zauvek!

Sa ranim jutrima počinjem na tebe da mislim, i budan te sanjam, i pokrete rukom pravim kao da tebi ruže poklanjam! Tebe volim kao nikoga ranije, i ne pitaj me šta mi je jer ne znam ni sam da objasnim ovo što osećam i da te samo ludo volim to zauvek umem i znam! Volim te ljubavi!

Sve si moje najmilije, i ne znam kako da objasnim ti koliko te volim, i koliko uz tebe sam srećna i bezbrižna, i koliko se bojim da me ne ostaviš i ne zaboraviš! Obećaj da ćeš me voleti zauvek jer je za mene tvoja ljubav i bolest i lek! Volim te ljubavi moja!

Sponzorisano:

loading...
Loading...