Rodjendanske čestitke prijateljima

Često se smatra da se nikakvim novcem ne može nadomestiti pravo i iskreno prijateljstvo, pa je zato mnogo važnije pronaći onu jednu osobu kojoj se može verovati i u koju se može uzdati i u dobru i u nevoljama.

Nikada nije potrebno da se posebno traže neke prilike da se prijateljima upute neke lepe reči i iskrene želje, ali je svakako rođendan divan povod da se kaže nešto posebno i iskreno od srca, u različitom pak i maniru, sa malo šale, ili pak putem poznatih citata odnosno na klasičan način u prozi ili u stihu.

Najlepše klasične i uobičajene kratke/duže poruke i čestitke za srećan rođendan prijateljima

Sve što si ikada poželeo za sebe da ostvariš, potrefilo se da ti baš i ja putem ove čestitke poželim! Srećan rođendan najbolji druže!

Prijatelji su kao zvezde, iako ih ne možeš uvek videti, znaš da su uvek tu negde blizu tebe i uz tebe! Srećan rođendan i sve najlpše želje ja čuvam za svoje prijatelje!

Najviše te volim i svu ti sreću sveta želim, neka je naše prijateljstvo večno  tebi neka je na dalje samo radosno i srećno! Srećan rođendan prijatelju!

Pokušavali su da mi objasne koliko je vredno imati jednog pravog prijatelja umesto njih stotinu, i ja sam to shvatio kada sam ostao sam, i kada si mi ti jedini pružio ruku! Želim ti sve najbolje i najsrećniji i najlepši rođendan!

Kada bi te prijatelju dragi svako voleo makar upola koliko i ja, bio bi voljen do kraja života! Srećan i ovaj rođendan i neka te radosna dočeka i stota!

Nisam ni bio svestan koliko imam sreće jer si ti uvek bio uz mene, i u zlu i u dobru! Hvala ti na svemu i uživaj u svom posebnom danu, srećan rođendan najbolji prijatelju moj!

Da nisam upoznao najbolju osobu na svetu, ne bih znao da mogu da računam na nekoga i kada je teško, a ne da oko sebe imam drugove samo kada imam i sve ostalo! Srećan rođendan prijatelju dragi, neka su ti srećni svi dani i svi koraci srećom ispisani!

Nije važno da veruješ u sto ljudi, važno je da imaš onog jednog prijatelja koji će uvek pa i kada grešiš da veruje samo u tebe! Ti si takva osoba za mene i ja želim da ti na tome zahvalim, i da ti poželim za ceo život najveću sreću! Srećan rođendan!

Ima toliko citata na svetu koji opisuju pravo prijateljstvo, ali je naše jedinsteno i neopisivo, i ja želim da to znaš i da shvatiš da na mene možeš uvek da računaš i da ću ti biti iskren oslonac. Srećan rođendan najboljem prijatelju!

Nekada me stignu uspomene na to šta smo sve i dobro i loše zajedno prošli, i kako smo došli do toga da budemo najbolji prijatelji. I poželim samo da tako i dalje ostane dok svet postoji i dok si ti meni sve kao i ja za tebe! Srećan rođendan prijatelju dragi, svakoga dana neka te sreća prati, i sve ostalo što ti poželim neka ti se srećom i radošću vrati.

Nemam ja ništa da dodam na ove svoje misli o sreći i prijateljstvu, jer ti znaš svaku moju misao, i smisao je u tome da se poznajemo kao da smo dva tela i jedna duša, i neka niko nikada ne pokuša da pokvari ovo prijateljstvo koje imamo! Srećan ti želim i ovaj rođendan, za mene si uvek poseban i najbolji drug na svetu!

Najlepše čestitke u stihu, zanimljivi citati i šaljive poruke za srećan rođendan prijateljima

Nije dovoljna samo jedna želja, i mora ih biti makar još i sto, jer si ti moj najbolji prijatelj i zaista od mene zaslužuješ to! Srećan rođendan druže i brate, najlepše želje neka tebe prate!

Mi smo davno znali da je pravo prijateljstvo jedino važno, i uvek možeš da računaš na mene, voli te drugarica posebno i snažno! Srećan rođendan mili prijatelju i da ostvariš svaku svoju želju!

Sreća je kada imaš pravog druga, sa kojim ne moraš da se razumeš rečima već pogledom i šapatom da mu daš do znanja da ti je potreban njegov savet i pomoć! Hvala ti što si uvek bio tu za mene, srećan ti rođendan prijatelju i da zajedno delimo uspomene i dalje! Najlepše rođendanske želje i čestitke tebi sada drugarica šalje!

Nema dana da ne pomislim, koliko sam sreće imala jer sam tebe za prijatelja odabrala, sudbina je baš i umešala svoje prste kada sam te upoznala! Za sve ti hvala i znaš da sam za tebe uvek tu, i u dobru i u zlu, pravi prijatelji se u nevolji poznaju! Srećan rođendan druže moj!

„Ne dam ja na tebe, ne dam tebe da mi diraju, meni neka prete, samo tebe nek ne diraju, milom ili silom, ja tebe ne dam nikom!“ Srećan rođendan prijatelju!

Brate moj i najbolji druže, neka svi odu od mene i neka me zaborave, samo ti sa mnom uvek ostani, jer delimo najlepše i najbolnije uspomene! Ti si uvek tu za mene kao i za tebe ja, srećan rođendan tebi želim da te Bog čuva od svakog zla.

„Nemam ja milon kofera kada me tuga otera da spakujem sva ta bolna osećanja!“ Bez prijatelja kao bez života i sreće, i niko i nikada kao ja voleti tebe neće! Srećan rođendan najbolji druže, neka te godine još duo služe!

Nema vremena da se pišu ove stalno iste želje, jednostavno je i prosto, volite najviše svoje prijtelje i u dobru  u zlu, budite za njih uvek tu! Na svemu ti druže hvala, koliko tebe volim nisam do sada znala, i da i ovaj rođendan sam tebi čestitala, i zauvek ču da te volim dok postojim!

Nikad nema kraja rečima i lepim željama, i nekada je po malo dosadno da se vrtimo u krug! Ti si meni najbolji prijatelj i zauvek ćeš ostati moj najbolji drug! Srećan rođendan prijatelju moj dragi!

Neka se veseli i neka se danas pije, najboljem mom drugu jeste rođendan, i prilika je svečana i posebna, iako mu želim sreću svaki dan! Srećan druže dragi i ovaj rođendan!

Nema dana a ne pomislim na tebe, i iako si daleko i iako su među nama mnoge godine, znam da na tebe uvek mogu da računam i da se uzdam, druže i brate ne zaboravi me! Srećan divan dan, nek je druže najlepši i ovaj tvoj rođendan.

Nije na odmet da se nekada upute i znmljive i šaljive čestitke i želje za rođendan prijateljima, i to ipak ni naravno ne mora da isključuje da one ne budu dovoljno emotivne i od srca i da se svedu na banalne šale, iako se svakako najbolji prijatelji ne bi naljutili ni zamerili i kada biste sa šalama preterali, jer su oni ipak tu uz vas i u mnogo težim situacijama, pa se jasno možete na njih osloniti i potražiti podršku i pomoć uvek.

Ti si moj prijatelj i brat, i neka i za mnoge stvari okasnio, i već si ostario i osedeo, za mene si uvek bio najbolji i najviše si za mene vredeo. Nije mi niko za tebe ponudio skupa kola, ali ipak bih tebe izabrao, nemaš ti za druga običnoga vola! Srećan rođendan mili druže, da te sreća i zdravlje dobro služe!

Vetar sada jako duva, i prijatelj mene čuva, da me grana ne udari i da mozak ne ošteti, ali ne brini druže stari najviše ću uvek ja tebe voleti! Srećan rođendan!

Ne brini ništa, nisi ti star za mene, i  kada budeš stavio stotu i kada preračunamo uspomene, neka te sve seća na mene i neka me nikada ne zaboraviš! Srećan rođendan druže mili moj!

Sreća je najveća kada maš puno para, ili prijatelja koji za biznis ima dara, pa tu dve muve ubiješ  jednim udarcem, nisi ti star i niko te ne smatra starcem! Srećan rođendan prijatelju dragi, da su ti topla proleća i zimski mrazevi blagi, jer znaš da si sklon da se svako malo prehladiš!

Kada postaneš džangrizav i star, neću da se nerviram to je tvoja stvar, i voleću te kao sad što te volim, i dolaziću na partiju šaha, ali moraš da naučiš već jednom pravila, i da ne možeš da mi odjednom pojedeš tri pešaka! Srećan ti rođendan, predivan neka je svaki tvoj dan, i lak i bezbrižan neka ti je san.

Nekako nemam više inspiraciju, da ti svake godine u ovo vreme smišljam najlepše rođendanske želje, i zato hajde da se sada dogovorimo da najbolje i najlepše uvek čuvamo za prijatelje! Ja tebe volim i dugo te znam, i za tvoju raodst i sreću sve sam spreman da dam! Srećan druže i ovaj rođendan!

Nekako kao da nema kraja mojim mislima i lepim željama, ne uspevam da zaustavim njihov tok, i znaš da te najviše volim druže nije to za tebe sada neki veliki šok ni novost! Želim ti sreću i radost i da zauvek u srcu proživljavaš iznova svoju mladost! Srećan rođendan prijatelju moj!

Nikako da sakupim dovoljan broj reči, a u dve bi stalo što ti želim reći, da te najviše volim i da mi je drago jer  tebe znam, i samo sada želim da ti rođendan čestitam! Srećan rođendan druže, da te sreća i zdravlje posluže!

Sponzorisano:

loading...
Loading...