Najbolje fore za muvanje

Poznato je da svaki muškarac u startu deluje siguran u sebe i posve je svestan da može da osvoji svaku devojku, ali generalno je i muški pol u nedoumicama kako i na koji način jeste najbolje da se privuče ženska pažnja, a da ne „popiju korpu“ i da se ne izblamiraju pred društvom.

Svakako je jasno da žene cene iskrenost i lepe manire, te da ne treba nikako biti napadan i pak i naravno ni dosadan, i generalno je važno znati i kada se treba dostojanstveno povući iz nekog započetog „osvajačkog pohoda“.

Najbolje je da se o nekim zabavnim, duhovitim ili originalnmim forama za muvanje, posavetujete sa svojom sestrom ili drugaricom, jer one ipak znaju kao žene, šta im je zabavno, a šta je sasvim bez veze kada im muškarci prilaze sa namerom da ih osvoje i šarmiraju.

Neke su fore stvarno već prevaziđene i više glupave nego korisne, neke su opet vrlo vulgarne i/ili neprimerene i njih uvek treba izbegavati, ali jasno je da se najčešće inspiracija može naći u nekim filmovima, pesmama, knjigama, kako biste uspeli da budete i dovitljivi ali i da ostavite utisak da ste inteligentni i da vredi da vam se posveti pažnja.

Sam stav prilikom muvanja treba da bude dovoljno dostojanstven ali ne prepotentan, kao da ste sigurni da će „svaka da padne na vaše čari“, te da nikako ne koristite one fore koje su otrcane i koje su u domenu klišea, jer žene umeju lako da prepoznaju kada se neko folira i kada ih laže.

Sama fora kojom započinjete muvanje, ne znači per se baš ništa, ako niste dovoljno svesni da vi i treba da umete da nastavite konverzaciju kada devojci priđete, pa je najbolje da budete i veoma originalni ali i iskreni u dovoljnoj meri, kako biste ostavili dobar prvi utisak i onda i dobili šansu da nekog bolje upoznate i da počnete ropmansu, jer je to i osnovna namera fora za muvanje, najzad dakle da se „probije led“.

U nastavku teksta će biti navedene neke najčešće fore za muvanje koje možete da iskoristite kao inspiraciju, ali i one koje su po mišljenju žena sasvim neprikladne i nepodobne, i koje zaista treba da izbegavate „u širokom luku“.

Univerzalne i klasične fore za muvanje, poznati citati iz romantičnih filmova

Nekada se kaže da su ljubavni citati iz poznatih filmova, zapravo izjave ljubavi za koje ne postoje sinonimi i neke slične fraze, te da su unikatni i univerzalni, i postali su bezvremeni način da se ljubav pokaže onome ko vam se dopadne.

„Kako Tanjug javlja – ja te volim.“

„Ljubav je previše slaba reč za ono što osećam.“

„Činiš me boljim čovekom.“

„Meni je najlakše poljupcem zapušiti usta.“

„Ako nisi spreman da ispadneš glup, tada nisi dostojan da se zaljubiš.“

„Uzmi ljubav i pomnoži je sa večnošću, i prenesi je u dubine beskraja. Imaćeš tada mali uvid u ono što ja osećam za tebe.“

„Hoćeš li me voleti do kraja mog života? Ne voleću te do kraja svog!“

„Ti si smisao mog života, pa makar ja bio i samo poglavlje u tvom.“

„Jedini način da budeš srećan jeste da voliš. Ako ne voliš život će ti samo proći pred očima.“

„Zašto tako silno želiš da se uklopšiš u ovaj svet, kada si rođena da se ne uklapaš!“

„Volim te. Jer zbog tebe sam ovo što jesam.“

„Pozn’o bih te među hiljadu žena, jer ni ni jedna druga na tebe ne liči!“

Duhovite, šarmantne i zabavne fore za muvanje

Svakako su uvek najbolje one neke opuštene i zabavne fore za muvanje, koje su neposredne i šarmantne, ali u dovoljnoj meri i pristojne, i koje devojke najviše umeju da cene, i da im ne stvaraju nelagodu i neprijatnost, te da ih i nasmeju.

Ja sam po profesiji lopov, ali nemoj da me odaš. Jer zapravo sam sada i došao da ukradem ono najveće blago iz ove prostorije. Kako šta – pa tebe.

Možda da se opkladimo u 1000 evra, da ćeš da odbiješ moj poziv na romantičnu večeru. A pa nisam znao da ne nosiš sa sobom tako veliki novac, OK onda da pokušamo sutra da odemo na večeru, ipak da se ne trošiš bez potrebe na opklade.

Nekako sam shvatio da bih sada voleo da sam u ovom životu mačka, jer bih imao devet života koje bih mogao da poklonim tebi bez razmišljanja.

Da li možeš da upališ svetlo, ako si ga ugasila kojim slučajem, jer samo ti sijaš u ovoj prostoriji, ja sam postao slep za sve druge.

Nekako sam se sasvim spetljao kada sam te video, i sasvim sam zaboravio sve fore kako da ti priđem, pa sam eto samo prišao da te gledam i da ćutim.

Nikako ne uspevam da pronađem svoj telefon, da li bi me možda pozvala sa svog broja da ga lakše lociram.

Nekako mi se čini da sam zaboravio svoj broj telefona, ali ako mi napišeš svoj možda mi se vrati sećanje, jer sigurno da imamo neke iste cifre, makar one pozivne.

Uvek su mi govorili da u životu treba da se slede snovi i želje, pa bih zato voleo da te otpratim do kuće ako nemaš ništa protiv.

Ja sam uveren da Zemlja uopšte nije okrugla, i zaista bih te zamolio da me ako grešim poljubiš jer ne bih da ispadnem glup u društvu.

Verovatno imaš neki dogovor sa Anđelima, jer su te poslali kao odgovor na sve moje molitve i nade.

Ako voliš da slažeš slagalice, čestitam našla si upravo u meni onaj deo koji ti dugo nedostaje da stvoriš savršenu celinu.

Glupo mi je da te pitam da li ti je otac možda po profesiji lopov. Jer nikako mi drugačije nije jasno kako su najlepše dve zvezde završile u tvom pogledu.

Ako ti tata nije terorista, pa kako si onda takva „bomba“ i zašto ja evo uopšte ne bih žalio da za tebe i tvoj poljubac sada na mestu „junački poginem“.

Imam utisak da te od nekuda poznajem, gde izlaziš obično? U šetnju? E pa, garantovano si šetala po mom srcu i odatle mi je tvoj lik urezan u svaki njegov otkucaj.

Ne treba mene da foliraš da nisi anđeo, i samo me zanima da li te je puno zabolelo kada si pala sa neba baš pred moje oči.

Imam utisak da mi ličiš na nekoga, ali ne mogu da se sada setim na koga tačno. Možda na moju novu devojku, koju ću da volim beskrajno i najviše na svetu?

Kako ne veruješ u ljubav na prvi pogled? Sada moram opet da prođem pored tebe, to će biti kao da se već duže poznajemo, kada me ugledaš i drugi put.

Ne mogu da nađem zaista važan papirić, ne znam kako sam ga uopšte izgubio. Možeš li da mi opet napišeš svoj broj telefona, da se ne mučim da ga tražim.

Kako me nisi ništa pitala? Ok dobro, možeš sada da me pitaš sve što želiš, pa da počnemo da se najzad i bolje upoznajemo, kada sam ja već tako stidljiv.

Kuća ti je tako daleko? Pa to nije moguće, mislim da si zaboravila svoju adresu, tvoj dom je baš ovde preko puta – u mom srcu.

Kupio sam juče novi mobilni telefon, ali nisam proverio da li radi kako treba. Da li bi me možda sada okrenula sa svog broja, da ipak ne budem u nedoumicama više.

Nije u redu da kršiš zakone, i da izgledaš tako savršeno i lepo. Možda je pametnije da meni daš svoj broj telefona, pa ako te uhapse da te spasim, poznajem neke važne ljude.

Nedavno sam se doselio u grad, i uopšte ne mogu da pronađem svoju kuću. Izgubljen sam i možda ako bi bila tako fina da me odvedeš kod sebe, ili da odemo na moju adresu, imam je zapisanu na papiriću.

Nemaš ogledalo u torbi? Šteta jer propuštaš da u njemu vidiš svoj lik koji je zapravo zbir svih mojih najlepših želja i nedosanjanih snova.

Tata ti nije poslastičar? Čudno mi je sve to malo, jer si stvarno slatka kao bombona.

Imaš li malo vremena da me odvedeš kući, nekako su mi kolena slaba od tvoje lepote i nemam snage da sam hodam, pa ako bi me uhvatila za ruku i pomogla malo da dođem sebi. Ili tebi.

Možda je bolje da ne verujem strancima, kako su me učili oduvek. Ali ti za mene nisi stranac, moje srce te odmah prepoznalo.

Fore za muvanje koje treba nekako i izbegavati

Na kraju krajeva, kako je ranije i navedeno, postoje one neke fore za muvanje, koje je prema mišljenju žena, najbolje uopšte ne koristiti, jer su sasvim glupe i besmislene, nekada uvredljive i navalentne, i nekada vulgarne i nepristojne.

Verovatno ti je glupo da mi prva kažeš da ti se sviđam, i da želiš da se smuvaš sa mnom.

Ja se tebi sviđam, a ti meni?

Znam da sam neodoljiv pa možeš da me pojedeš umesto večere.

Znam da super izgledam, pa mogu da ti pomognem da i ti pored mene zablistaš, ako hoćeš da mi budeš devojka.

Mogu da te častim piće? Ok, ako ti nećeš na piće, ima neka druga koja hoće.

Izgledaš super i baš bismo bili sjajan par, jer sam ja savršen i u svakom smislu bi mi jedna takva devoijka odgovarala.

Moram da ti kažem da mi je drago da si me upoznala, i nadam se da se i ti osećaš isto.

Sponzorisano:

loading...
Loading...