Ljubavne poruke za nju

Najlepši znak pažnje nekada su reči i one male ali posebne romantične poruke za voljenu osobu, koje se upute od srca i koje imaju posebnu draž i smisao kada se upute najdražem biću.

Najzad je i sama ljubav nedefinisana i neiopisiva, i nekada je možda ona sama ljubavna poruka voljenoj osobi, koja je dovoljna da sve kaže u nekoliko redaka, a opet sasvim besmislena da pak i pokaže svu jačinu osećanja.

U nastavku teksta će biti navedene one neke najlepše ljubavne poruke na svetu, prema izboru baš zaljubljenih i romantičnih duša, a na vama je samo da pronađete onu koja vam se najviše dopada i da je uputite voljenoj ženi, za koju dišete i za koju biste učinili i najluđe stvari da svu joj svoju naklonost dokažete i pokažete sva svoja silna osećanja.

Najlepše klasične i uobičajene kratke/duže ljubavne poruke za devojku

U svaki si moj dah unela posebnu draž jer si posebna i za mene jedinstvena i neopisiva! Volim te ljubavi i hvala što postojiš uz mene!

Samo jedna tvoja topla reč može da otopi snegove sa planina i jedan tvoj osmeh da rastera i one najtmurnije oblake! Za mene si sunce i najlepša zvezda, jedna u milion, posebna i najdraža!

Ni sam nisam znao koliko te volim dok me srce nije izneverilo i tebi se poverilo, i sada sam ipak zarobljen u tvojim očima, dobrovoljno i ne želim nikada da odem od tebe! Volim te ljubavi moja!

Malo je da se moja ljubav uporedi sa bilo kojom na svetu poznatom i silnom! Ja tebe volim znaš nekako posebno i nežno, a opet snažno kao oluja, koja ruši sve prepreke! Volim te ljubavi i srce moje!

Želim da znaš da sam uvek tu da ugrejem tvoje ruke kada su hladne, da obrišem tvoje suze kada su ti oči tužne! Za mene nema veće sreće nego da za tebe darujem celi svet! Volim te ljubavi!

Nikako te ne može voleti neko drugi ovako kako te ja volim, jer se moja ljubav pretvorila u onaj neopisivi trenutak za koji živim i bez koga ni sam ne znam kako sam mogao da postojim! Volim te ljubavi moja i draga i jedina srećo koju znam!

Pored tebe sam postao poseban i postao sam i svoj i tvoj u isti mah, ti si uspela mda mi vraiš nadu i da mi ulepšaš sve snove koje o tebi sanjam! Hvala ti mila moja, svoje crce zauvek samo tebi znam da poklanjam! Volim te najviše i zauvek, najdraža!

Svetlost si moje tame, i dan si mojih noći, i ne znam kako je sve pre tebe uopšte imalo smisla i kako sam mogao da zamilsim da bez tvog osmeha postojim! Volim te ljubavi, uz tebe se ničega ne bojim!

Nešto se u mojoj duši promenilo, nešto svetlo i neopisivo se u mom srcu nastanilo, i kažu mi da je to ljubav koju osećam prema tebi, i ja se ne žalim već je čuvam kao posebnu amajliju koja me vodi u tvoje ruke! Volim te najdraža moja!

Dao sam ti srce na dlanu, da ga čuvaš ili slomiš, kako ti sama poželiš, jer bez tebe nisam ni znao da umem ovako da volim, i nisam ni pomišljao da za nekoga mogu toliko da se borim! Volim te ljubavi i najlepša moja zvezdo među milionima!

Nisam ni znao ni pomišljao da ću nekada umeti da pišem stihove i da stvaram najlepše rime, i da će u svakoj mojoj pesmi o ljubavi, ona imati samo tvoje ime! Volim te ljubavi i srećo mila moja, želim da to upamtiš i kada svi drugi zaborave!

Ne računam da je pre tebe bilo vremena i bilo svega ostalog, jer ja sam se rodio onda kada si me ti pronašla, i kada si mi poklonila svoj osmeh kao najlepši na svetu dar! Volim te ljubavi zauvek ovako čisto i silno!

Važno je da znaš da nisam umeo da pre tebe postojim, da sam bio slab i nejak da se izborim za sve ono što volim, ali je ljubav u meni sve promenila i postao sam zbog tebe bolji čovek, i za tebe ću takav ostati dovek! Volim te ljubavi najlepša i posebna!

Stalo je vreme i prestalo je da prolazi, od kada sam pored tebe ništa drugo nije važno! Svet je mali da pokaže sva moja osećanja koja imam u srcu, i koja za tebe sam odlučio da sačuvam zauvek! Volim te ljubavi!

Ne znam da li primećuješ šta si učinila sa mojim srcem, ali ja se ne žalim jer samo je važno da za tebe kuca zauvek! Volim te ljubavi i najdraže pile moje!

Najlepše ljubavne poruke stihu i poznati citati kao i duhovite ljubavne poruke za nju

Samo deo moga srca onaj što za tebe kuca, dovoljan je za ljubav večnu i najviše želim da tebe vidim, srećnu! Volim te ljubavi!

Ti si moja zvezda sa noćnoga neba i uz tebe je meni sve baš onako kako treba! Volim te ljubavi mila, neka si zauvek tako nežna kao najlepša vila!

„Postoji milion gradova u koje možeš da odeš, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.“ Ti si kao moj poseban grad koji zauvek volim i koji nikada neću da zaboravim i da zavolim neki drugi!

Danas znam, nisam nikada ni bio sam, tebe sam voleo kao najlepši san, i sebe samo mogu da ti dam, nadam se da je moje srce dovoljan poklon za tebe! Volim te ljubavi!

„Ti si moja ti si uvek bila jedina, kao ruža koju čuvam ispod jastuka, ti si moja ti si uvek kao nežan stih, neka svane jutro najlepše od svih!“ Posebna si i jedina, moja si i laž i istina, i sreća i tuga, i kiša i posle kiše najlepša duga! Volim te ljubavi!

„Nisam ni znao, šta sam sve mogao!“ Dok tebe nisam sreo, kao da je prošao jedan život ceo, ali je ova ljubav večna, i moja je duša pored tebe srećna! Volim te ljubavi!

Kada sam tebe poljubio, sasvim sam se izgubio, u tvojim očima plavim, i ne želim dok god sam živ i dok dišem, ovaj osećaj da zaboravim! Volim te ljubavi moja najveća, ti si jedina i ona prava sreća!

Da li treba da poželim da ozdravim od ljubavi prema tebi, ili je bolje da ti buideš moj lek, i sada i zauvek, jer iako sam od tebe bolestan ja sam srećan mila! Volim te ljubavi najveća!

Nije mi jasno kako je sve poostalo tako lepo i strasno, i kada sam prestao da brojim vreme, valjda od kada si ti počela da se budiš i uspavljuješ pored mene! Volim te ljubavi!

„Ti si žena za sva vremena, ti si ko stvorena za ljubav, i topao dom!“ Moja si posebna i jedinstvena, za mene rođena i za ljubav si moju kao stvorena! Volim te mila, najlepša si vila!

Moja si jedina, i ljubav i nada, i nikoga nisam voleo ovako kako tebe volim sada! Volim te moja najlepša srećo, i nikada ne želim da se bez tebe budim!

„Čekajući vreme izgubimo prilike. Čekajući prilike izgubimo vreme.“ Ti si za mene i vreme i najlepša prilika koju mi je život dao, i koju bih bio lud da sam propustio! Volim te od kada sam te prvi put kroz prozor svoga srca u život pustio!

Za mene si sasvim savršena, i posebna ona žena, obećavam da ću da te čuvam i da ćeš uvek biti voljena! Volim te mila moja, bez tebe želim da su dani i godine bez broja, i da se sabiraju samo ova predivna osećanja moja!

Nije kasno da se neko zavoli, ali je za mene već to vreme prošlo, jer si moje srce zarobila samo ti, i kao da si znala da te nikada iz njega neću moći izbaciti! Volim te moja ljubavi jedina!

Najklepša su osećanja kad se tvoje lice sanja, i kad tvoje ime piše svaki stih, moja si sreća najveća od svih! Volim te ljubavi i neka sve prođe i odu dani, ti zauvek samo moja ostani i nikada da me voliš ne prestani!

„Voli me danas više nego juče, a manje od sutra i sve tako redom, nek ljubaviu ostane u tebi, da me voliš i sa kosom sedom!“ Jer baš tako ja tebe volim, od kada sam te sreo, i nikada nisam prestao da za tebe dišem i postojim!

Ne dam nikome da dira u moju ljubav prema tebi, jer je ona za mene sveta i najlepša, i nikada je izdao ne bih, ni za milion svetova ni za hiljadu najređih cvetova! Volim te kao lastu koja ide na jug, kao što se voli najolji na svetu drug, i još beskonačno mnogo više, kao kada vetar na tebe zamiriše! Volim te ljubavi moja!

Sponzorisano:

loading...
Loading...