Ljubavne poruke za njega

Smatra se da su žene daleko romantičnije i maštovitije kada su u pitanju neke najlepše ljubavne poruke na svetu za voljenu osobu, te da su naravno one te koje umeju da pronađu onaj najdublji smisao u svakoj reči ili stihu i da neka tajna značenja i najlepšu onu neku nit, opišu i oplemene i tako divna osećanja.

Kada su u pitanju neke romantične poruke kojima treba da se pokaže onome koga vole koliko im je važan i poseban, žene su te koje ne štede reči, te nekada sve izgleda natrpano i kitnjasto, nekada i vrlo preterano i bez ikakvog reda, ali je suština i emocija uvek neprolazna i jedinstvena i ljubav se opisuje kroz one baš i najuniverzalnije i najlepše reči, sročene da budu jedna najdivnija i najdirljivija ljubavna poruka voljenoj osobi.

Najlepše klasične i uobičajene ljubavne poruke za njega upućene od voljene žene

Na jedan dan da možeš da se vidiš u ogledalui ovakav kakvim te ja vidim, shvatio bi zašto si za mnene jedini i poseban od kada sam te srela! Volim te dragi moj i zauvek sam tebe u srce svoje zaključala!

Sada smatram da te sanjam i da si samo sena koja me je susrela u izmaglici osećanja! Volim te mili moj i nikada ne želim da te gledam drugim očćima!

Poseban si za mene i sasvim drugačiji od svih koje sam do sada srela, i samo sam tebe bez reči i bez daha ugledala i odmah zavolela! Volim te najdraži moj!

Nekada poželim da si nemi film, i da te samo gledm bez reči, jer svaka ona koja je suvišna sve može da pokvari! Ljubim te zauvek i za mene ne postoji drugi smisao ljubavi osim tvoga imena!

Nekako se i sama začudim kako moje srce i kada se izgubi uvek do tebe lako nađe put! Volim te i ne želim da se ikada naše ruke razdvoje, sve si moje najdraže i najbolje!

Mili moj, kada bi samo mogao da shvatiš koliko si u mojim snovima i mislima redovan gost, znao bi da ti dom i ne treba i da ne moraš nikada i nikuda da odeš iz moga srca! Volim te i želim da to zauvek znaš!

Ne moram da ti odgovorim na pitanje zašto si meni poseban i najdraži, srce će ti moje samo reći, kada se usplahiri i kada ne uspeva da sakrije svu svoju sreću kada oseti da si mi ti blizu! Volim te jedini!

Ja se bojim hladnoće, ali bih bila zima kadabi ti bio moj sneg, vatra ume da opeče ali u tvojim rukama bih izgorela plamenom kada bi ti bio moj požar! Volim te i nikada se to u meni neće promeniti ni za milion godina!

Nekako si bez pitanja ušao u sve moje snove i ne želiš da odeš, a ja se nisam čak ni naljutila i postao si moj omiljeni uljez bez koga više i ne umem da sanjam! Volim te i zauvek i najviše!

Kao da si za mene vazduh jer samo za tebe dišem, i kao da si moja krv jer moje srce ne ume da radi i kuca kada si daleko ili kada si ljut! Volim te mili moj i najdraže oko moje!

Moram da nađem neki bolji nadimak koji je za tebe drugačiji i poseban, i treba da znam da naša ljubav ne može da se opiše rečima i ne znam zašto pokušavam i dalje! Volim te ljubavi moja!

Ne bih nikada poželela da se probudim, da ne znam da si ti pored mene i da ne želim da te tako nežno poljubim! Jer si ti i moj san i moja java, i lepo mi je pored tebe i kada sam budna i kada moja duša spava! Volim te milo moje!

Ne treba meni nikakva velika stvar, meni su od tebe dovoljne i sitnice, i biću srećna ako mi podariš od svoga srca i najmanje mrvice! Volim te mili moj kao život i kao udah svaki!

Nekako sam shvatila da su male stvari važne ali da je velika moja ljubav prema tebi! Ona je grandiozna i drugačija, i nekada me uplaši pomisao na to koliko tebe umem da volim! Volim te!

Ništa ne treba da ti kažem, dovoljno čitaš sa mojih pogleda koliko sam u tebe beznadno zaljubljena i koliko želim da svaki naš tren potraje večno! Volim te najdraži moj i uz tebe je jedino moje srce srećno!

Najlepše ljubavne poruke za njega u stihu, poznati citati i neke šaljive izjave ljubavi

„Mili moj, ja bih se samo s tobom ljubila, i ispod tvog ramena šćućurila!“ Volim te sada i uvek istim žarom i nikada ne želim da te zaboravim i ostavim!

Moja si najdraža pesma i omiljeni si moj stih, ne želim da objašnjavam drugima da si meni najvažniji od svih! Volim te i bez razloga i bez trajanja, sa tobom je sve sacvršeno i ima smisao i kada nema svrhu!

Našli smo se zajedno na istom msetu u isto vreme, i ja sam tebe zavolela makar koliko i ti si mene! Volim te kao nikada nikog i želim da sa tobom stvaram uspomene!

„Nema dana da te ne pomenem, nema noći da te ne poželim!“ Volim te najviše od svih i uvek za tebe imam najbolji stih!

„Mili moj, ma da se nismo sreli stvarno bila bi grehota, jer sada znam da te volim, znam da te volim i više od života!“ Volim te i nikada ne želim da ova osećanja prođu i nestanu, i da mi neka tamo sumorna jutra bez tvog najlepšeg osmeha osvanu!

„Još si moje najmoje, kao što sam i ja tvoje, od života milije!“ Volim te i ne dam te nikome!

„Čuvam te i ne dam nikom da te dira, na dlanu si moja tajna urezana!“ Volim te kao nikada niko, i možda i više i makar još toliko!

“Moje si dobro jutro i moje si laku noć, sa tobom pošla bih na kraj sveta samo ako ti kažeš mi!” ljubav je ime tvoje i ti si najlepše oko moje!

Volim način na koji me gledaju tvoje oči i kako me uvek čvrsto uhvatiš za ruku, uz tebe sam sigurna i kada su oluje i kada sumorne kiše jesenje tuku! Volim te mili moj, i nadam se da će ova ljubav biti bez kraja i granica!

Nekada je jasno i bez reči, da nema kraja mojoj sreći i da osim nas ne postoji niko treći, koga mogu ovakom kao tebe da volim! Volim te mili i najdraži moj!

„Volela sam tebe i nikoga više toliko, i makar možeš da mi uzvratiš i da me voliš kao jnikada pre tebe niko!“ Volim te i ne dam te nikome!

„Ti si najlepši od svih, svi drugi stanu u stih, tebi ni pesma nije dovoljna, eh koliko te dušo volim ja!“ Volim te milo moje!

Volim te kao nikoga ranije, i ne znam šta mi je, kada te vidim sve su mi pred očima zvezde baš one divne i sjajne, i moje su noći uz tebe najlepše i bilo bi divno da su beskrajne!

Uz tebe ne znam za tugu, za mene si zaustavio kišu i poklonio mi najlepšu dugu! Volim te i sanjam te budna, i onda se svi pitaju zašto sam tako rasejana i čudna!

Od ljubavi je sve na meni satkano, moje je srce za tebe stvoreno i otvoreno, da uvek možeš da se u njega vratiš i nadam se da ćeš najzad da shvatiš, da drugog puta nemaš da biraš i da najlepše pesme možeš samo za mene da sviraš! Volim te i ne želim da ova osećanja nikada postanu uobičajena!

Moja si najlepša tajna i moja najveća istina, moje si srce zauvek ukrao ali si i moja ljubav jedina, i neka si uvek uz mene tu, oprostiću ti što sui lopov! Voleću te uvek, možda danas više nego juče!

Možda srce moje ima hiljadu lica, ali je moja ljubav za tebe, najveća na svetu i nije sitnica! Zbog tebe ne spavam i noćna sam ptica, zbog tvoje sam ljubavi postala lutalica! Volim te kao što te baš niko nije voleo do sada!

Nemam mira ni spokoja, od kada me stigla ljubav tvoja, jer si mi i u snovima i na javi, i molim te prestani da mi se stalno motaš po glavi! Volim te i kada se tvrdoglaviš, i ne želim da me nikada samu ostaviš!

Tvoja me ljubav zbunjuje, ali me i nadopunjuje i bez nje ne znam kako bih mogla da postojim, uz tebe sam snažnija i bolja i više se života ne bojim! Volim te jer nemam za to objašnjenje i jer si u mom srcu „pustio korenje“!

Sponzorisano:

loading...
Loading...