Ljubavne poruke za laku noć

Voljenim osobama je posebno lepo i drago kada im poželite laku noć ljubavi, na neki unikatan i poseban način, i tako im u svakom momentu pokazujete koliko na njih mislite i koliko vam je stvarno do njih stalo iskreno i od srca.

Umesto standardnih poruka za lepe snove, mogu se često uputiti neki stihovi za laku noć, te ako je vaša voljena osoba negde daleko, poslati se i lep i nežan sms za laku noć, a mogućnosti je baš i zaista bezbroj, ako ima dovoljno ljubavi koja je sama po sebi inspiracija.

Naravno da je mnogo lepše baš onome koga volite i sa kim zajedno zagrljeni utonete u najlepše snove, umesto klasičnog pozdrava za laku noć, reći na iznenađenje neke romantične poruke za laku noć, a tu su svakako i vrlo nežni i unikatni citati za laku noć, te kao iznenađenje za voljenu osobu, možete joj i dok ste tik tu pored nje, poslati putem društvenih platformi ili telefonom, neke lepe slike za laku noć.

Pomenute poruke, mogu da počinju ili da se završavaju sa „Laku noć ljubavi, draga, mila, dragi“ i slično, ali je pravilo da se uz nežan poljubac i zagrljaj izrecituje možda neki stih, kaže neka jpš predivna misao, koja je samo vama tada pala na pamet i koja je u vama izazvala lavinu najlepših osećanja.

Najlepše klasične i uobičajene kratke/duže ljubavne poruke za laku noć

Neka ti najlepše moje misli ometaju snove, i neka ti sve anđeoske pesme pevaju moje rime! Laku noć moja najlepša i jedina ljubavi!

Neka svaki tvoj san budem samo ja, i neka ti se sve želje ostvare o kojima i budna sanjaš pored mene! Volim te, laku noć ljubavi!

Moja si najveća ljubav, moja svaka misao, moja radost i tuga i moj životni smisao! Lepo spavaj moja anđele plavi, laku noć jedina moja, najlepša i najveća ljubavi!

Neka te čuvaju anđeli u snovima, neka se u mom zagrljaju uvek uspavljuješ i budiš! Laku noć ljubavi!

Neka ti svaka najlepša želja dođe u snove, i neka se ostvari kao i moja želja da se uvek budim pored tebe! Laku noć ljubavi!

I kada si daleko ja sam sa tobom u snovima, i zato ne oklevaj da sanjaš jer ćemo uvek tako biti kao jedno! Laku noć ljubavi!

Poželeću samo da te anđeli umesto mene čuvaju dok spavaš mirno daleka i snena kao najlepši dar koji imam zauvek! Laku noć ljubavi!

Poljupcima te uspavljujem i poljupcima te budim, i ne žalim se na takvu obavezu koja mi je data, jer tebe silno volim i želim ti da makar zauvek ostanem tvoj jedini san! Laku noć ljubavi!

Najlepša si zvezda na nebu, najlepši si sjaj sunca u zoru! Sanjaj i mirno spavaj kao lane u divljini, i ne brini budan sam za tebe i uvek ću da te pazim i čuvam! Laku noć ljubavi!

Dovoljno je da usniš pored mene umorna od mojih poljubaca, i da se u mom zagrljaju probudiš okupana rosom i ušuškana zauvek u moje srce! Laku noć ljubavi!

Lepo mi je kada spavaš pored mene, kada osluškujem svaki otkucaj tvog srca i kada znam kako dišeš! Lepo je koliko te volim i jer znam da te svakim trenom volim još više! Laku noć ljubavi!

Ja tebe čuvam od svih i od svega, osim od svoje ljubavi neizmerne, i moje čežnje koju ne umem da kontrolišem! Laku noć ljubavi!

Molim te da me jutrom iznenadiš, i makar da me slažeš da sam i ja jedini tvoj san kao što si i ti moj! Laku noć ljubavi!

Lepo je kada se budimo i kada sanjamo zajedno, i neka ovaj trenutak našeg zagrljaja potraje baš i zauvek i večno! Laku noć ljubavi!

Sve si moje i ja se za tebe budim i za tebe dišem! Ti lepo sanjaj i ne brini, ja sam uvek tu, moje si srce zarobila, ali si mu i dala krila! Laku noć ljubavi, najdraža moja i mila!

Niko ti ne može ukrasti snove, jer sam ja tvoj čuvar, i ne želim da brineš i da se nerviraš, samo da sklopiš snene oči i da znaš da si pored mene bezbedna i beskrajno te pazim! Laku noć ljubavi!

Lepe snove sanjaj, neka te moji koraci po tvojim mislima ne iznenade i ne uplaše jer to ja lutam zauvek jer si uzela moj mir i ukrala moje srce! Laku noć ljubavi!

U mojim je mislima zauvek ostala urezana tvoja slika kako mirno spavaš na momne jastuku od svile, i ona je uz mene kao razglednica kada sam daleko i kada ne mogu da te poljubim za laku noć! Laku noć ljubavi!

Sanjam te budan i volim te neizmerno, i gledam te dok mirno spavaš, jer ne želim da te ispustim iz vida ni na jedan tren! Tobom sam sasvim opčinjen i samo tebe volim! Laku noć ljubavi!

I kada zaboravim da se javim, i kada misliš da nisam pored tebe, poslaću ti zvezde i anđele u snove da te sete koliko mi značiš i koliko moj život ne bi imao smisla da tebe nisam upoznao! Laku noć ljubavi!

Mila moja i najdraža golubice, neka ti mesec obasja usnulo lice, i neka te moji poljupci uvek podsete koliko moje misli i moje najlepše reči i snovi, samo ka tebi zauvek lete! Laku noć tebi moja jedina i najlepša ljubavi!

Laku noć mila moja, neka te zvezde čuvaju, neka ti svaki san bude nasmejan i neka te ljubav za mene ne napusti ni kada spavaš! Laku noć ljubavi!

Volim te neizmerno, i ne želim da se od tebe odvojim ni na trenutak, jer si ti moj smisao i sve moje najbolje što sam imao, i što nikome do sada nisam ni rekao ni napisao! Laku noć ljubavi, lepe snove sanjaj, mirno spavaj i nasmejana se budi uvek u mom zagrljaju!

Imam u mislima samo jednu tvoju sliku, kako sanjaš sa osmehom mene i kako se budiš u mom zagrljaju. Želim takvu da te upamtim, kada nisam pored tebe da te poljupcima i nežnim rečima uspavam! Laku noć ljubavi!

Najlepši stihovi za laku noć, poznati i lepi citati i duhovite ljubavne poruke za laku noć

Ne umem da pišem stihove i rime, ali znam da želim samo tvoje ime uvek na usnama da ipak izgovaram! Ja ne umem da lažem i da se pretvaram, ja tebe i budan stalno sanjam! Laku noć ljubavi!

Ja te sanjam svake noći, najlepše su meni tvoje oči, kada se u mome zagrljaju budiš, samo tad poželim usne da ti ljubim! Laku noć ljubavi moja!

“Govori mi sve da noć je prošla i da videće me ljudi, noći su ovde tihe, hajde sanjaj me sanjaj!” Svaki je trenutak sa tobom poseban, i svaki se smisao izgubi kada te u oči pogledam, i više ne znam ni ko sam, jer za tebe dišem i samo si ti moj san! Laku noć jedina, ljubavi moja najveća!

Lepo spavaj mirno je veče, nek moje srce za tebe kuca, nek reka ljubavi za nas poteče, neka te probude moji poljupci umesto jutarnjeg sunca! Laku noć ljubavi mila i najveća moja!

Dani su bez broja, bez imena i boja, ti si zvezda moja i najveća sreća, lepo spavaj kao dete neka meni sve tvoje misli lete, i neka ti ukradem svaki tvoj san, jer jedva čekam sa tobom novi dan! Laku noć ljubavi!

“Doći ću ti u snovima, da ti ukradem poljupce, neka vreme samo leti, još uvek volim te!” Laku noć mila moja, i mada sam sada daleko, na tebe mislim i kada sam budan i kada sanjam, jer si moj san i na javi i kada zvezde ugase dan!

Ne ume niko da opiše moju ljubav za tebe, a zaista je i izlišno i stvarno nema potrebe, jer je ona posebna i beskrajna kao snovi, lepo spavaj moja srećo, neka bude poseban svaki naš novi dan! Laku noć ljubavi, mila moja i najveća srećo koju znam!

Svi ti snovi od sreće satkani bili, da najlepše spavaš moj anđele najlepši i mili! Laku noć ljubavi moja zvezdo i moja mesečino!

Ti si moja najlepša vila, za mene si uvek posebna bila, i najlepša si kad utoneš u san, a ja gledam kako spavaš kao dete i čeklam da osvane novi predivan sa tobom dan! Laku noć ljubavi!

Mili moj, nema dana kada ne poželim da si opet tu, da se uspavaš u mojm naručju, d ate milujem po kosi kada te budim, da ti usne najlepše ljubim! Brzo se vrati jer mi srce pat ii sporo prolaze minuti i sati, gde god da si sada moje su misli uz tebe i u svakom si mom snu samo ti! Laku noć ljubavi!

“Laku noć, tamo gde si možda svanulo je, usnama ti oči sklapam još je sve to moje!” Volim te i čežnjom ispunjavam svaki dan čekanja, dok se vratiš id ok opet ne budeš uz mene! Laku noć ljubavi mila i najdraža moja!

Još je isto sve kao i ranije, ali često kažem eh da mi je, da te pogledam još jednom pre nego što utoneš u snove, to bi mi značilo hladne noći ove! Iako sam sada daleko, znaj da tvoje snove uvek čuva neko, kao ja! Laku noć ljubavi!

Mesečinu sam poslala da te obasjava kada spavaš, zvezde sam ugasila da te ne ometaju da mene sanjaš! Laku noć ljubavi, mili moj i jedini!

“Ja došao sam ti u snove, ti malo si se čudila, shvatio sam da te volim, kad si me probudila!” Sve je lepše uz tebe snenu, ja nisam ni sanjao da ću sresti takvu ženu! Laku noć ljubavi moja!

Volim te kao nikada nikog ranije, i ne pitaj me šta mi je sada, već spavaj u mom zagrljaju jer uz tebe mi je kao u raju! Laku noć ljubavi moja mila!

Sada sam počela za tebe sve zvezde na nebu da brojim, koliko mi nedostaješ i koliko te silno volim, dok ti negde daleko spavaš i nadam se da u snovima samo mene sanjaš! Laku noć ljubavi!

Lepo spavaj anđele moj mili, svi snovi od mojih najlepših želja, tebi uvek protkani bili! Uskoro se mi opet zajedno uspavali i budili! Laku noć ljubavi!

Znaš da sam spreman na ludoriju svaku, da pod prozorom ću da ti pevam najlepšu uspavanku, da te učinim najsrećnijom na svetu, da izmamim osmeh na tvom licu kao nekom malom detetu! Laku noć ljubavi!

Dovoljno je da te poljupcima uspavljujem id ate budim, samo se što pre vrati, moje srce ne može da shvati da tebe nema u mom zagrljaju, neka te zvezde mojim imenom pozivaju, da zajedno sanjamo najlepši san! Laku noć ljubavi moja, moje ime i moja pesmo ptica!

„I tako dođeš mi u san, da ti još jednom ispričam, kako me boli svaki dan, kako se vinom trujem kada ti ime čujem!“ Laku noć mila moja, neka ti je svaki san poseban i divan kao što si i ti bila za mene i ostaćeš zauvek!

“Hajde sanjaj me sanjaj!” Ja za to živim i za to dišem, nikada neću i nikada nisam nikoga na ovom svetu voleo od tebe više! Laku noć ljubavi najlepša i najvrednija!

“Laku noć, ti još poželim svaku noć, ikad nisi moja ti, lepo sanjaj ljubavi,
Ja ne znam kolko njih za tobom uzdiše, ali jedno znam ko te voli najviše!” Ja te volim i ja tebe samo sanjam, i najlepše rime ove, tebi za lepe snove poklanjam! Laku noć ljubavi moja mila!

“Volim, volim da te volim, volim da sam samo tvoj, ti si želja mojih snova, ti si moja sudbina!”
Najlepši za tebe napisao bih stih, da sam pesnik, jer ti si vila najvrednija za mene ostala si i bila, najbolja i najvažnija od svih! Laku noć ljubavi moja!

Moji su dani srećom okupani kada mi u svaki san ušetaš korakom lakim i nežnim, i kada ne želim da se probudim u zoru, već da nastavim da sanjam i da me miluješ rukama svojim, kao pahuljama belim i snežnim! Laku noć ljubavi moja, dani su uz tebe u hiljadu boja!

“Doći ću ti u snovima, kad noć proguta dan, pašću kao kaplja rose tiho na tvoj dlan!” Svaki si moj san i svaka moja reč i misao, i želim ti da sanjaš najlepše snove i da u njim shvatiš smisao moje ljubavi prema tebi! Laku noć ljubavi moja!

“Hajde sanjaj me sanjaj, ti ćeš me voleti, ostaće glas, hajde sanjaj me sanjaj, slušaj tihi glas,
Hajde sanjaj me sanjaj, vidiš me kao da nisi tu, reči koje ću naći u tom su vremenu!”
Laku noć ti želim, i sve sa tobom delim sada dovoljno mi je za dva života, ova lepota tvojih uspavanih očiju mila!

Sponzorisano:

loading...
Loading...