Ljubavne poruke za dobro jutro

Jasno je svakako da među onima koji su zaljubljeni beznadno jedno u drugo, ni uobičajeno nije obično, ni ono svakodnevno nije sasvim jednoistavno već je posebno i ima neku draž, te su tako za one koji se vole i koji su opijeni ljubavlju, posebne čak i poruke za dobar dan koje pak jedno drugom upute i izgovore, nikako tek tako i usputno, već uvek sa nekim posebnim smislom i sa velikom nežnošću.

Kada se nekom koga volite upute poruke za dobro jutro ljubavi, one su kao najlepše misli velikih umova, kao najlepši stihovi velikih pesnika, kao neke predivne zamišljene slike za dobro jutro, te su posebne i drugačije, i sebično se čuvaju i ni sa kim se ne dele, tako unikatne i smislene.

Postoji dosta poruka i lepih reči koje se upućuju kao poruke za dobro jutro, što je nekome zaista uobičajeni pozdrav, a za zaljubljene su to lepe misli za dobro jutro, koje imaju jedno za drugo, i koje njima predstavljaju jedan poseban način da čak i tako jednostavnim pozdravom pokažu sva osećanja duboka i čista kao dubina srca i duše deteta.

Mada se smatra da su muškarci manje romantični, on ii te kako umeju da onoj koju vole napišu neke lepe reči, koje će početi ili završiti sa dobro jutro moja voljena, te će na taj način onoj koju iskreno i veoma vole, ulepšatio čitav dan i dati joj krila da se lakše nosi sa obavezama id a je lepe misli prate uz poruku dobro ti jutro ljubavi, tako jednostavnu a opet posebnu u svakom smislu.

Nekada je dosta čudno onima koji ljubav ne poznaju u njenoj svoj suštini, i to da zaljubljeni jedni drugima pišu ili izgovaraju i neke posebne čestitke za dobro jutro, jer je njima svaki zajednički trenutak poseban, pa tako nije retkost da se nađu i neki unikatni ili pak citirani stihovi za dobro jutro, koji sa nekim ličnim pečatom imaju i posebnu draž.

Svakako se uz klasičan početak i kraj ljubavne poruke za dobro jutro, koji glasi “Dobro jutro ljubavi”, mogu navesti i neki poznati citati za dobro jutro, koji po pravilu imaju kao osnovnu temu ljubav i koji su već ispisani od davnina in a neki način su priomenjivi ili zaljublneima posebno znače u mekom romantičnom aspektu.

Svakako nije retkost da se upute i one neke šaljive poruke za dobro jutro, koje imaju svrhu da se najzad dvoje više zbliže, te da se možda pomire ako su se sporečkali, ili da jednostavno izmame osmehe na lice jedno drugom, i tako odmah nakon buđenja ulepšaju dan koji sledi.

U nastavku teksta će biti navedene one najčešće i najpoznatije poruke za dobro jutro, u prozi, te i u stihu, kao i citati ili neke dosetljive i duhovite poruke i želje za voljenu osobu, ali svakako se tu svaka od njih može na lični način modifikovati, i tako i prisvojiti i postati posebna za onu osobuu koju volite.

Nalepše klasične i uobičajene kratke/duže ljubavne čestitke i poruke za dobro jutro

Osmeh je ovog jutra na mome licu, jer si ti bila u mojim snovima, i pored sebe sam te ugledao čim sam otvorio oči! Šta bih više mogao da poželim, ne znam ni sam! Dobro jutro ljubavi!

Ja tebe volim kao da budna sanjam, i uvek želim da se na tebe oslonim i da ti svaki poljubac sad poklonim i da te zagrlim čvrsto! Dobro jutro ljubavi!

Želim da se uvek budim kraj tebe, da nemam ni druge želje ni potrebe, osim tvoje topline i svih najlepših poljubaca koji me uspavljuju i koji me bude! Dobro jutro ljubavi mila moja!

Sada kada sam se probudio, shvatio sam da sit u kraj mene, da si stvarna id a nisi samo san, ali si za mene uvek neuhvatljiva kao vila, i posebna si bila od kada samn te sreo i samo tebe ludo zavoleo! Dobro jutro ljubavi!

Svaki je dan sa tobom poseban, i svako jutro najlepše i obasjano suncem, ja ne znam šta su zime i snegovi, šta su jesenje hladne kiše, od kada tvoje srce za mene kuca i tvoja mi kosa na jastuku tu miriše! Dobro jutro ljubavi, mila moja i najlepša na svetu!

Svesna sam da je ljubav prema tebi kao san, ali da si ti stvaran i da je sa tobom svaki moj dan baš i poseban i moja je sreća uz tebe neizmerna! Dobro jutro ljubavi, mili moj i najdraži!

Želim ti najlepše jutro i najbolji dan, sa mnom u mislima i u srcu, i jedva čekam da te poljupcima opet uspavam i budim! Dobro jutro ljubavi!

Živim za to da tebe volim, i da nađem povoda da te stalno ljubim! Dobro jutro ljubavi, jedina i ona najveća za koju znam!

Kao da sanjam i kada sam budna, i ne mogu da prestanem da mislim na tebe i kada si tu pored mene! Dobro jutro ljubavi, mili moj i najlepši!

Volim te i ne znam čime sam tebe zaslužila, ali je moj život dobio smisao kada sam te srela i zauvek zaključala u svoje srce! Dobro jutro ljubavi!

Moji su snovi samo tvoji, i ja ne želim da dan svane i da prestane ova moja sreća koju sanjam i opijena i trezvena! Nisi daleko, ali ne mogu bez tebe ni trenutka! Dobro jutro ljubavi, milo moje!

Svi su moji snovi o tebi, svaka je moja misao kada sam budna oslikana tvojim likom i ispisana slovima tvoga imena! Dobro jutro ljubavi, volim te i želim da te podsete moje oči na to koliko si za mene poseban!

Ne znam kako se oseti čovek ovako usamljen kada prtođe samo trenutak od toga da nisi tu! Volim te najviše i bez tebe ne umem da dišem ni da postojim! Dobro jutro ljubavi!

Daleko si i jasno mi je da nemaš načina da me poljubiš, pa sam ti poslala zrake sunca da ti oni sad prenesu moja najlepša osećanja, i da te nežno probude kao moji dodiri usnama! Dobro jutro ljubavi!

Neka ti ovo jutro bude najlepše i savršeno, makar u pola onoliko koliko je za mene tvoja ljubav dragocena i posebna! Dobro jutro ljubavi!

Toliko si lepa kada spavaš, da mi se čini sebičnim da te probudim, ali moram da ti čujem glas, da uhvatim tvoj osmeh i da te najnežnije poljubim! Dobro jutro ljubavi!

Kako sam ja tebe zaslužila, sada po nekada i razmišljam i ne uspevam da shvatim, ali jasno je da si za mene svaki ispunjeni san, i da je sa tobom svaki moj trenutak poseban i dragocen! Dobro ti jutro ljubavi!

Nekada se pominju prošli životi, nekada oni budući, ali ja želim da svaki trenutak uživam uz tebe, i da te svakog dana gledam kako se budiš, jer je to muzika ptica i to je najlepši osećaj koji mi na lice izmami osmeh veliki kao svemir! Dobro jutro ljubavi!

Neka je na nebu million zvezda, ti si za mene ona jedina i posebna, i neka je ova noć što kraća, kako bih mogao da te poljubim kada padnu prve kapi rose na naše prozore! Dobro jutro ljubavi!

Svaki me trenutak sa tobom podseti na to koliko sam srećan jer imam tebe pored sebe, pa i da je tvoja jedina obaveza da isto koliko i ja budeš srećna pored mene! Dobro jutro moja ljubavi!

Koliko si ti za mene poseban i jedini, toliko na nebu nema sjajnih zvezda i u svim okeanima takvih nema dubina ni toliko soli. Dobro jutro ljubavi, volim te kao što se samo jednom u životu voli!

Moja je ljubav za tebe veća od svemira, ona je moja svrha i moj je izvor mira i nemira, i sve je moje, kao što si i ti kada te pogledam kako se budiš u mom zagrljaju! Dobro jutro ljubavi!

Nije mi ni dalje jasno, kako si toliko savršena i neophodna za mene postala, kako sam zaboravio na sebe kada tebe pogledam i poželim samo da poistanem tvoj otkucaj srca i svaki udah! Dobro jutro ljubavi!

Na žalost moram ti ovo priznati sada, ti za mene nisi dobar i poseban, već onaj najbolji i jedini na svetu, i ne mogu da zamislim ni početak ni kraj bez tebe u svom zagrljaju! Dobro jutro ljubavi!

Samo jednu želju imam, i ona me muči svaki dan, a to je da nikada se ne probudim sam, i da si uz mene dok zas sebe znam! Dobro jutro ljubavi!

Nikada nemoj da pustiš moju ruku, da se istrgneš iz mog naručja i da okreneš od mene lice kada poželim da ti poklonim poljubac! To bi moje srce slomilo, ali i tako je odavno tvoje pa ti se može da radiš sa njim šta poželiš! Dobro jutro ljubavi, mila moja i najveća željo!

Nisam ja kriva jer ti je zora prekinula san, mada sam je iskreno požurivala, jer sam imala potrebu da ti kažem d ate danas volim više nego juče, a manje nego sutra i tako će biti svaki naš novi dan! Dobro jutro ljubavi!

Svakog jutra kada se pored mene probudiš, ja čekam da te poljubim i da ti čujem glas, i nikada neće da mi dosadi da ti ponavljam koliko te volim i koliko želim da vreme traje večno i da ova ljubav obasjava istim sjajem samo nas dvoje! Dobro jutro ljubavi, najlepše jagnje i pile moje!

Najlepše ljubavne poruke za dobro jutro u stihu, u vidu poznatih citata ili šaljivih poruka

Vreme je da se probudiš draga moja, jer je samo uz tebe jutro šareno, baš kao duga u hiljadu boja! Dobro jutro ljubavi!

Poljupci su moji lepši od najlepšeg tvoga sna, hajde otvori snene oči, želim da te ljubim i zagrlim najčvršće sada ja! Dobro jutro ljubavi!

Neka ti anđeli daju najlepša krila, hajde sada se razbudi, osmehni se meni, najlepša zvezdo i ružo najdraža moja mila! Nasmejana i srećna svakoga dana meni bila! Dobro jutro ljubavi moja!

Moja su jutra pored tebe, okupana najčistijom rosom, želim da stalno tvoje srce kuca uz mene, i da mi snove pokriješ na jastuku bujnom plavom kosom! Dobro jutro ljubavi mila moja i najdraža!

Moja je ljubav za tebe kao mač u plamenu, neprolazna je i neraskidiva naša veza, gorim za tobom kao srcem u kamenu! Dobro jutro ljubavi, želim ti sve najlepše želje i snove na javi!

Meni na tebe svako jutro miriše kada te u zagrljaju svom čuvam od svega i od svih, i uvek tada ja nekako dobijem inspiraciju da ti za dobro jutro napišem stih! Lepši i vredniji od svih, kakva si i ti za mene! Dobro jutro ljubavi, moja sreća si najveća!

Ne mogu da sačekam dovoljno dugo, da svane jutro i da te poljupcima probudim, neka ovaj sat najzad požuri, jer ću u suprotnom sasvim da poludim. Dobro jutro ljubavi!

Ne mogu ni minuta bez tebe, iako te imam baš tu pored sebe, već mi nedostaješ i moja opsesija i navika postaješ! Dobro jutro ljubavi mila moja, željo i uspomeno najlepših snova!

“Sve mi tvoje nedostaje, od kad se bez tebe budim, sve mi tvoje nedostaje, bojim se da ne poludim!” Volim te i želim uvek kraj tebe da se budim! Dobro jutro ljubavi!

Za tebe dišem i za tebe postojim, pa čak i stihove nespretne da pišem, izdržaću hrabro i ničega se ne bojim! Dobro jutro mila moja, ti si moja duga u million boja!

Ja ću tebi da se uvek javim, kada sam daleko i kada nisam tu, da te porukama najdosadnijim uvek ja gnjavim, za dobro jutro na tvom jastuku! Dobro jutro mila moja, bez tebe su moji dani kao bez broja!

Želim da mi tvoja kosa uvek na jastuku miriše, ali i da znaš to što te budim umesto sata, koštaće te jedan mali poljubac više! Dobro jutro princezo moja!

Plave su daljine kao tvoje oči, hajde najzad prođi tamna crna noći, ja zoru bez tebe sačekati neću moći! Volim te i želim što pre da se vratim, da te zagrlim i da ponovo shvatim da baš bez tebe ne mogu i neumem da postojim! Dobro jutro ljubavi mila moja!

Moj si najslađi šećer za prvu jutarnju kafu, moja si so u moru, moja si smisao dana u zoru! Nikad kraja razgovoru, a ja bih da te obasipam poljupcima, dosadna je ova rima, lepših stvari za nas baš sada ima, uživajmo u zagrljajima! Dobro jutro ljubavi i najlepši moj cvete!

Ja stalno ostanem bez daha, kada te ugledam u zoru onako snenu kad se tek probudiš, i moja si svaka misao i san, i možda je pametnije da me poljubiš, jer ne mogu da prestanem da pričam! Dobro jutro ljubavi!

“Dao sam ti dušu, srce sam ti dao, ništa više nemam, al mi nije žao!” Jer je sve vredno tvog tog snenog pogleda i ovog osećanja kada te ugledam u rana jutra i kada mi kažeš da si samo mene sanjala! Dobro jutro ljubavi moja, najlepša lasto i najvrednije zlato!

Voleo bih da ti mogu ući u snove i ostaviti tragove, kakve si ti ostavila zauvek na mome srcu, i kako bez tebe ne podnosim ni najmanju daljinu koja nas razdvaja! Srećan sam samo u dva jasna slučaja, kad si uz mene i daješ mi hiljadu poljubaca i zagrljaja! Dobro ti jutro ljubavi!

Dane ne brojim, ne brojim ni noći, imena tvoga sva su slova, moj život i moj smisao, svaka si ti moja želja i misao, i ne znam da li je noć ili dan, i da li da ti kažem dobro jutro draga, ili poželim tebi najlepši san! Dobro jutro ljubavi!

Sponzorisano:

loading...
Loading...