Ljubavne čestitke za rodjendan

Svaka je rođendanska čestitka jednako lepa i važna, ali su one koje se upute voljenim osobama posebne i uvek su naročito emotivne, nakićene najlepšim izlivima nežnosti, stihovima, ljubavnim citatima, jer za baš i onoga ko se voli svim srcem, svaka je reč malo i svaki je stih nedovoljno emotivan.

U nastavku teksta će biti navedene neke od najlepših univerzalnih i sasvim klasičnih ljubavnih čestitki za rođendan voljenoj osobi, kao i oni lepi ljubavni citati, koje je neko za nekoga već odavno napisao u pokušaju da objasni jedan takav uzvišeni osećaj ko što je ljubav.

Najlepše klasične i uobičajene kratke/duge ljubavne poruke i čestitke za srećan rođendan

Snovi su nekada lepši i bolji kada se sanjaju u dvoje, kada srce onog koga voliš kuca tu uz tvoje kao jedno mi smo uvek zajedno! Srećan rođendan ljubavi!

Nisam svesna bila koliko sam tebe zavolela i koliko si mi dao krila da poletim kada sam ostala uz tebe i da se sa tobom budim i da samo tebe ljubim u svakom slatkom snu! Srećan rođendan ljubavi!

Kada smo se mi pronašli, svet je postao bolje mesto jer je naša sreća stvorila sve po našoj meri, i neka nikada ova naša ljubav ne prođe i neka zauvek trajemo kao jedno! Srećan rođendan ljubavi!

Svako smo veče i svako jutro povezali u beskonačnu ljubav i sreću kada smo shvatili da su naše ruke sklopljene i da sukao kalup jedna za drugu! Srećan rođendan ljubavi!

Želim da ti kažem da ću sve uraditi da tebi donesem radost i sreću, da te nikada neću rastužiti i da će svaki moj poljubac i zagrljaj za tebe bitikao lek i uteha kada ti to bude potrebno! Srećan rođendan ljubavi!

Najviše te volim i sada znam da samo za tebe postojim i da se ne boljim da kažem na glas koliko sam srećna od kada imam nas! Srećan rođendan ljubavi!

Ti si za mene jedinstvena i posebna, i ovo osećanje koje do sada nisam poznavao, svesno shvatam da se zove tvojim imenom, i da je pogrešno što su ga definisali kao najveću ljubav i sreću, to je previše reči za sve ono što ti mogu reći samo pogledom iskrenim i što možeš čuti u svakom otkucaju moga srca! Srećan rođendan ljubavi!

Neka je naša sreća neprolazna i neponovljiva i neka nas ljubav zauvek spaja i bude naš zaklon od vetrova i mećava, jer si sreća za mene samo ti! Srećan rođendan ljubavi!

Mi smo jedno, za nas je svet igralište i mesto koje smo prekrojili po svojoj želji, jer smo mi jedno drugome ceo svet i za nas veća sreća ne postoji, zajedno smo bolji i srećni smo zauvek jer smo jedno drugo pronašli! Srećan rođendan ljubavi!

Uvek neka te probudi osmeh moj, i neka te uspava moj poljubac! Ja o tebi i budan sanjam i poklanjam ti sve najvrednije što imam, ti si smisao mog postojanja, moja najveća radost i tvoje je ime odjek koji mogu da slušam kao najlepšu ljubavnu pesmu zauvek! Srećan rođendan ljubavi!

Voleću te jednu večnost, i dve večnosti ako treba, jer je naša ljubav bezvremena, ona ne poznaje ni prostor ni granice, ona je jedinstvena radost koju poznajemo! Srećan rođendan ljubavi!

Neka ti je svaki trenutak srećan, makar upola kojiko je meni svaki dan i čitav život srećan kada sam sa tobom. Nema potrebe da ti objašnjavam bilo šta o tome koliko si za mene važna i posebna, jer i sama znaš da je naša veza jedinstvena i neponovljiva! Srećan rođendan ljubavi!

Zvezde neka obasjaju tvoj mrak kao što si ti obasjao moje srce i neka te svi putevi vrate meni, kada tije potreban poljubac i zagrljaj, kada si sam i kada si tužan, znaš da smo mi jedno za drugo najbolji lek i da ćemo trajati zauvek i bez konačnosti koja nas određuje! Mi smo jedno, i ostarićemo zajedno! Srećan rođendan ljubavi!

Kada sam tebe pronašla, znala sam da si ona moja polovina koja je falila da se osetim potpunom! Neka ti sunce sreće sija i neka svaki san bude o meni, jer si ti moj san i na javi! Srećan rođendan ljubavi!

Čekaću te i kada odeš i kada oslučiš da kreneš dalje od mene, neka si uvek svestan da je moja ljubav bez granice i bez trajanja, volim te i želim ti da to shvatiš, kao što je potrebna voda i hrana, tako i moje postojanje bez tebe ne bi imalo smisla! Srećan rođendan ljubavi!

Želim ti samo skromnu želju, da i ovaj i sve svoje rođendane proslaviš u mom zagrljaju, da poljupci budu naše svitanje i sumrak, da se radujemo zajedno jer smo se pronašli i shvatili da smo smisao života jedno za drugo! Srećan rođendan ljubavi, da te sreća i moja najlepše želje prate jš dugo, makar do večnosti i beskraja!

Ostani u srcu ono dete iskreno i bezbrižno, jer sam te zato i zavoleo čim sam te upoznao, poklanjaj mi osmehe i najlepše reči, pogled neka ti je kao zrak sunca, u tvojoj kosi neka se nastane zvezde koje sam za tebe sa neba skinuo! Volim te i srećna budi uvek uz mene, da zajedno trajemo i gradimo najlepše i one najvrednije uspomene! Srećan rođendan ljubavi!

Trenutak je dovoljan da shvatimo koliko je naša sreća velika i posebna, i da je čuvamo kao ljubav u srcu koja nikada neće da prođe, neka sve moje bude samo tvoje! Srećan rođendan ljubavi!

Neka se uvek srećni budimo u dvoje, neka nam je sreća večna i dani koji dolaze da se dele na našu ljubav zauvek srećno i uvek posebno! Srećan rođendan ljubavi!

Čitava je jedna večnost malo da se proživi intenzivno ovo osećanje koje ja imam za tebe, i neka shvatiš i upamtiš zauvek, da te nikada neću ostaviti i da planiram uz tebe ostariti! Srećan rođendan ljubavi!

Najdivnije želje imam ja za tebe i nema potrebe da ti bilo šta pišem, jer valjda si do sada shvatio da moje srce za tebe kuca i da ja samo za tebe dišem! Srećan rođendan ljubavi!

Iako je jedan tren dovoljan da se čitava sreća oseti uz tebe, ljubav moramo da čuvamo večno i da živimo kao jedno srećno i da beskonačno pazimo jedno na drugo! Od kada sam tebe sreo, ja sam na sebe odmah i zaboravio, i nikada se nisam oporavio od ove ljubavi koju prihvatam kao hronično stanje jer si samo ti moj lek od danas pa sve do zauvek! Srećan rođendan ljubavi!

Srećan neka ti je i ovaj rođendan, i moja je želja samo jedna, da se zauvek budimo i uspavljujemo lepim i iskrenim poljupcima, i da naša ljubav samo beskonačnost kao ime ima! Srećan rođendan ljubavi!

Ne umem ja da pišem stihove i neke previše nežne rime, ali znaš dobro i sama da si za mene stvorena i da ljubav ima zauvek samo tvoje ime! Srećan rođendan ljubavi!

Jedina moja želja je za tvoj rođendan, da nam svaki dan kao i do sada bude poseban i divan! Srećan rođendan ljubavi!

Najlepše čestitke u stihu, muzičke želje i poznati citati i šaljive poruke za srećan rođendan ljubavi

„Što je lepo kad se neko voli, kad ti duša zagrljajem gori!“ Srećan rođendan moja najdraža i najveća ljubavi!

Moja je jedna odbegla misao, prema tebi poletela da ti šapne sasvim tiho, da si moja najveća sreća i mog života smisao najveća! Srećan rođendan ljubavi moja, neka su ti nasmejani svi sati bez broja, voim te i ne umem naslikati ni u hljadu boja!

„Moje si dobro jutro i moje si laku noć, sa tobom pošla bih na kraj sveta samo ako ti, kažeš mi!“ srećan rođendan moj najmiliji i najdraži, ljubavi moja, moj osmehu i svaki uzdahu!

Kažu da sreća duplo više traje, kada se podeli sa onim koga najviše voliš, onda će tvoja sreća biti zaista beskonačna jer ja tebe voleću sve dok postojim i dok ti kraj mene postojiš!  Srećan rođendan najdraže moje i ljubavi najveća, sa tobom sam shvatila šta je prava sreća!

„Srećan ti rođendan, sunce moje malo, volim te volim ti si moje blago, neka ti cveće u životu cveta, ti srećno živi, mnogo mnogo leta!“ srećan rođendan od mene za tebe, neka te sete sve ove godine koliko si posebna i koliko te ludo i bezgranično volim!

Volim te kao sunca sjaj, volim te kao zvezdano nebo i čitavi beskraj, i ništa mi ne treba drugo, osim da i ti mene voliš najviše i dugo! Srećan rođendan moja zvezdo, moje je srce zauvek tvoje gnezdo!

„Ova boja nije moja, ja drugoj tajnu znam!“ Ti si moja duga, i nije ni jedna druga pre tebe uspela da me ipak nauči da je ljubav beskrajna i da citiram ovaj stih koji je moja i tvoja najlepša tajna!

Sponzorisano:

loading...
Loading...