Čestitke za rodjendan drugu

Drugovi su veoma važni u našem životu, oni su ti koji pomažu kada je teško, koji se smeju sa nama kada smo srećni, kojima se možemo obratiti i kada je dobro i kada je loše, jer kažu da se pravi drugovi u nevolji poznaju, i tako i treba da bude kada se njima upućuju neke lepe i posebne čestitke za neki važan datum i događaj.

Rođendanske čestitke za najbolje drugove treba da su posebno emotivne i sasvim iskrene, i ne treba da imaju u sebi ni najmanju dozu neke ljubomore, zavisti, gorčine, te one mogu da se najzad i napišu na različite načine i da se upute putem sms-a ili društvenih mreža, mogu biti u stihu, šaljive i duhovite jer se drugovi ne ljute za sitnice i uvek su tu kada je potrebna podrška i razumevanje za bilo kakav problem.

Volite sve one koji su uz vas uvek i bezrezervno, te u nastavku teksta i pronađite one najbolje i najlepše želje i čestitke koje će da obraduju one do kojih vam je zaista od srca stalo, te im uvek uz neki lep poklon ili omeh kažite ono što osećate i što imate želju da pokažete nekome ko vam je drag posebno.

Najlepše klasične i uobičajene kratke/duge čestitke i poruke za srećan rođendan drugu

Kažu mi često da ja za tebe činim previše, a ja im kažem da želim da za tebe dišem. Moj druže i moj brate, koliko te volim svi neka shvate!

Srećan ti rođendan od srca želim, sa tobom se svakoj sreći radujem i tvom se uspehu i ja veselim!

Drugovi su oni koji se jednom sretnu, i koji su spremni da sa tobom dele i dobro i zlo, i da te nikada ne ostave da hodaš sam, i kada je najteže!

Ja sam srećna jer znam da pored sebe imam druga sa kojim bih radije i bez straha hodala kroz mrkli mrak, nego što bih sama po svetlu i danu išla bez njega! Taj si drug samo ti, srećan ti rođendan i da ti se ostvare svi tvoji sni!

Nemam ja šifru za radost i sreću, ali znaš da tebi najveće i najlepše želje poželeću, i nikada dopustiti neću da sam tuguješ ili brineš, uvek ću za tebe biti tu! Srećan rođendan najboljem drugu na svetu!

Nemam ja vremena da sada smišljam neke posebne reči za tebe i tvoj poseban dan, dovoljno dobro znaš i da ne kažem ništa koliko si za mene baš ti dragocen i koliko te volim i želim da ostvariš svaki svoj nedosanjani san! Srećan druže dragi i ovaj rođendan!

Ti si najbolji i najdraži za mene, nemam pojma šta da ti više poželim, jer svake godine smo spremni da još jače učvrstimo naše drugarstvo i da podelimo ono što je jedinstveno i posebno. Srećan rođendan druže dragi!

Nisam znao da je toliko malo potrebno da nekog zavoliš kao brata, i da neko ima toliko ljubavi za mene da me nikad ne ostavi da hodam sam i izgubljen! Srećan rođendan druže moj, neka ti je poseban kao što si i ti za mene uvek i zauvek!

Prijatelji su kao zvezde na nebu, ne možeš da ih uvek vidiš ali znaš da su uvek tu za tebe! Srećan ti rođendan druže i znaj da sam ja pored tebe kao i ti što si za mene uvek bio tu, i u zlu i u dobru!

Rekli su mi da nije važno imati puno prijatelja koji će da ti laskaju i da budu uz tebe kada ti dobro ide! Važno je da imaš onog jednog i pravog, koji će znati da te razume i uteši kada te svi ostali ostave i zaborave! Srećan rođendan, sve najbolje ti želim!

Ti si moj drug i moj najbolji oslonac u svakom trenutku, pa se nadam da će te ova moja skromna želja za sreću i zdravlje, setiti da kraj sebe imaš najboljeg prjatelja za sva vremena!

Sreća nema smisla ni svrhe kada nemaš sa kime da je podeliš, onako iskreno i od srca! Ja imam tebe moj najbolji druže, i svaki moj osmeh da delimo na pola, i da tvoja sreća bude sa mojim ovim željama veća! Srećan rođendan ti želim!

Nema dana da ne pomislim, koliko sam ja zapravo bogat jer tebe imam za prijatelja, i koliko mi ne treba ništa drugo već osoba na koju mogu da se uvek oslonim! Srećan rođendan druže dragi, neka su ti svi koraci laki i svaka tvoja sreća beskrajna!

Najlepše čestitke u stihu, muzičke želje, citati i šaljive poruke za srećan rođendan drugu

„U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo!“ Ti si moj drug i sve je ostalo manje važno, želim ti svu sreću i da se sa svakom brigom boriš svim srcem i snažno! Srećan rođendan!

Danas je za mene vrlo važan dan, mom najboljem drugu jeste rođendan, i sve što mu želim nisu materijalne stvari, već da uvek bude srećan i da nikad duhom ne ostari! Srećan rođendan druže i brate, neka se svi tvoji koraci pozlate i zvezde neka te svuda prate!

Imam samo jednu želju, mome dragom prijatelju, manje briga i više smeha, neka te uvek iza svakog ugla sreća najveća od mene dočeka! Srećan rođendan tebi želim, i dobro i loše sa tobom ću da delim!

Nisam ja smeo niti sam želeo, da ti poklanjam neke skupe stvari, mi se dobro poznajemo i znam da jedan drugom želimo, da budemo pravi drugari, i kada ne budemo znali jedan drugome ime, i kada budemo senilni i stari! Srećan rođendan druže, da ti uvek u životu cvetaju u svemu ruže!

„Svi treba da znaju šta drugarstvo znači, zajedno smo lepši, zajedno smo jači!“ Od ove dečije pesme nema istine veće, i pored toga želim da dodam da niko kao ja voleti te neće! Želim ti druže divan rođendan, i uvek smeha i najviše sreće!

Nemam pojma zašto se stalno sa istim željama ja vrtim u krug, ti znaš da si za mene poseban i da si zauvek moj najbolji drug! Pa da se ne zamajavamo pisanjem čestitki i najvećih želja, nego da ovu tortu podelimo, i uživamo u piću i obilju veselja! Srećan rođendan najbolji druže!

Ti si meni kao rođeni brat, neka ti je srećan svaki trenutak i sat, neka te sve veseli i niko neka te ne rastuži, sreća je moja najveća na svetu jer imam tebe da se sa tobom dok postojim i dok znam za sebe, da se samo sa tobom i družim! Srećan rođendan!

Nije lako smisliti šta želiš za nekoga ko ti je posebno drag, pa onda samo kažeš neka sve nevolje mu odnese vrag i neka mu uvek samo sreća najveća, kroči na kućni prag! Srećan rođendan druže mili moj, neka je poseban i ovaj dan tvoj!

„Hej druže što prodaješ ruže!“ Kako ne prodaješ cveće, ja sam mislio da se time baviš, nema veze možeš da zaboraviš, sve osim najlepših želja koje imam za tebe, da o bilo čemu drugom misliš, zaista nema nikakve potrebe! Srećan rođendan!

Hajde da se ponašamo kao kada smo bili deca, i da se radujemo svakakvim glupostima, jer kada neko ovakvog druga ima, ne želi da ostari i da misli na ozbiljne stvari, jer je sve lako i sve je lepo, i tako i treba jer je to suština života! Srećan rođendan druže, neka spremno tebe dočeka i godina stota!

Nemam više nikakve inspiracije posebne za tebe, i zaista nema nikakve potrebe da se pretvaram da nešto mogu da smislim, jer ti ja želim sreće koliko želim i sebi, i veću želju i veću radost ja zaista ne mogu da zamislim. Srećan rođendan najboljem drugu mom, znaš da u mom srcu uvek imaš drugi dom!

Srećno nek ti bude druže dragi, sve tvoje želje neka se lako ostvare, sve tvoje misli neka budu lepe i pozitivne i sve tvoje ljubavi posebne i divne. Srećan sam jer te imam pored sebe, i za baš i boljim prijateljem stvarno neću nikada da imam potrebe! Srećan rođendan, neka divan tebi bude u životu svaki dan!

Moj je drug poseban i za mene najbolji na svetu, on uvek ume da me nasmeje, da reši najbolje moj problem ili da popravi svaku štetu! Najbolji smo „u duetu“ i ostaćemo drugovi i kada budemo stari, uživaj i smej se uvek druže, za nevolje i brige ne mari! Srećan rođendan!

Nemoj godine da brojiš, njih ne treba da se bojiš, jer si uvek u srcu mlad i presrećan sam jer si moj najbolji drug! Srećan rođendan, i ako možeš orosti mi onaj od prošle godine novčani dug, ipak si ti moj najboji drug!

Sponzorisano:

loading...
Loading...