Čestitke za rodjendan devojci, ženi

Draga osoba uvek zaslužuje sve najlepše želje, i iako se smatra da su muškarci manje romantični, oni pak i umeju zaista da iznenade i da uz prigodan poklon upute lepe reči i čestitke, bilo da su ih osmislili sami, ili su ih „pozajmili“ kao poznate i već napisane stihove ili prozne citate koji oslikavaju ljubav kao ono i najlepše i najčistije osećanje.

Nekada je dovoljan pogled kojim se sve može reći, nekada je potrebno da se prećute sva ona silna velika osećanja koja u srcu postoje, ali je činjenica da se uvek najlepše i najromantičnije čestitke „srodnoj duši“ upute od emotivnih ili bračnih partnera i da se same slavljenice po nekada sasvim i iznenade.

U nastavku teksta će biti navedeni oni najlepši i najčešći primeri rođendanskih čestitki i leih želja za rođendan voljenoj osobi, te ih svakako možete i iskoristiti kao takve ili modifikovati prema svom ličnom nahođenju i time im i dati neki lični pečat.

Najlepše klasične i uobičajene kratke/duge poruke i čestitke za srećan rođendan devojci/ženi

Najdraža moja, sa tobom su dani i godine bez trajanja i broja, od kada sam te pronašao ja sam zaboravio na svet oko sebe! Srećan rođendan i volim te najviše!

Ostaćeš zauvek bezbrižna i srećna u mom zagrljaju, ne brini uz tebe sam i u dobru i u zlu, da te čuvam kao najlepšeg anđela koga mi je nebo poslalo! Srećan rođendan mila moja!

Ja tebe volim neizmerno, bez predaha i pauze, i tu sam da ti uvek izmamim osmeh na lice, da samo za tebe zaključam svoje srce za sve druge žene, i da ti obrišem suze! Srećan rođendan, volim te jer samo sa tobom znam da postojim i da sam bolji čovek!

Ja ne brojim tvoje godine, jer samo tvoje ime ima svaki dan i svaka noć, i sva si moja smisao i sreća, pa i patnja ako je od tebe onda je najlepša i slatka! Srećan rođendan najdraža i najlepša ženo mog života!

Neka ti je svaki dan poseban i čaroban kao što si i ti sama, i sreću ti darujem koliko je želiš, samo da je sa mnom podeliš kao i ja što ljubav najveću koju imam i koju znam delim sa tobom i deliću je do kraja sveta! Srećan rođendan mila zvezdo, leptiru i prolećni povetarcu koji mi oduzima dah!

Ne može moja ljubav prema tebi da stane u jednu poruku i u jednu misao, i ne znam kako da ti kažem koliko mi značiš i da je moj žiot dobio i svrhu i smisao od kada sam tebe sreo i beznadno tebe zavoleo! Srećan rođendan najdraže moje, zvezdo moje noći i sunce moga neba!

Samo ću ti reći da te volim, ostalo ću da prećutim, jer ostalo nije ni važno! Srećan rođendan mila moja, neka su ti dani i godine okupani suncem i zvezdama bez broja!

Mislim da je najbolja odluka koju sam doneo, u tome da tebe volim život ceo, ali po malo i postupno, podeljeno na svaki trenutak i svaki dan, da ti moja nežnost i pažnja ne dosadi, jer ne bih podneo da bez tebe osvane ni jedan moj dan! Srećan rođendan, bez tebe su dani bez broja, bez imena i bez boja!

Bolje je da ne znaš koliko te volim, jer kada bih ti rekao nekako bih stekao utisak da sam sve pokvario, ali je suština u tome da ni sam nisam svestan koliko te volim, pa ne umem da preračunavam! Srećan rođendan, srećo moja najveća i ljubavi koja me pokreće svakoga trena!

Ne znam da li je premalo da ti poklonim sebe za srećan rođendan, ali ako jeste, onda ću ti poklanjati sebe još i više, da me voliš makar upola koliko ja tebe! Srećan rođendan, srce je moje samo za tebe postalo i ostalo da kuca dok je večnosti i dok je sunca!

Shvatio sam zapravo tek kada sam tebe upoznao i nazvao te svojom ženom, koliko je ljubav divna i posebna stvar i da je sve vreme imala tvoje ime, a da ja to nisam znao! Srećan rođendan voljena ženo, poljupcem u oko sneno ću ti do kraja života želeti i dobro jutro i laku noć!

Kada bi razumela šta ti moje srce kaže, znala bi da sa svakim otkucajem potvrđuje da si samo za mene stvorena i da je naša ljubav posebna i večna! Srećna mi bla i zauvek mene volela! Srećan rođendan najlepša i najdraža, anđele i zvezdo moga neba, ti si sve što meni treba!

Najlepše čestitke u stihu, citati i muzičke želje i šaljive poruke za srećan rođendan devojci/ženi

„Ti si anđeo, a ja sam slep što nikad nisam video, da si samo anđeo sa neba, jedino sam tebe voleo!“ Srećan rođendan mila moja, neka su nam srećni sati i godine zajedničke bez brige i bez broja!

Sa tobom želim da sanjam i da se srećan budim, samo tvoje oči plave mogao bih zauvek da ljubim! Srećan rođendan moja najdraža i najlepša zvezdana prašino, moja laži i moja istino, moja srećo i moja sudbino!

“Dao sam ti dušu, srce sam ti dao, ništa više nemam, al mi nije žao!” Srećan rođendan mila, ja za tebe postojim, i ničega se ne bojim osim da prestaneš da me voliš, jer tada ni mene neće više biti!

Sreća je mala kada si i u pitanju, i veruj mi da nisam u stanju da razmišljam trezveno i da pišem ništa pametno, osim da ti kažem da te najviše volim i da ti sve bude veselo i sretno! Srećan rođendan mila, uvek mi srećna i nasmejana bila, neka te tvoja anđeoska krila, vinu u najveće visine na kojima nikada nisi bila!

„Hajde sanjaj me sanjaj!“ Kao i ja tebe što sanjam i budan i kada sam sa tobom, nikada mi nije tvoje lepe ljubavi dovoljno, i kada si daleko od mene ne znam šta ću sam sa sobom! Srećan rođendan, nemam šta da ti kažem novo, jer je kao ljubav i kao osnovna smisao mog života, imena tvoga svako slovo!

„Tvoje je lice kao tajna, u svakom oku zvezda sjajna!“ Volim te jer si za mene uvek ostala najlepša tajna, i najveća istina koju sam upoznao, a da to nikada nisam znao! Srećan rođendan mila i jedina princezo, moja je bajka sa tvojim imenom i na početku i na kraju!

Tebe samo volim i tebe samo sanjam, i zauvek ti na otvorenom dlanu, svoje srce i dušu poklanjam! Srećan rođendan, tvoje je ime moja najlepša muzika, tvoje je lice za mene najvrednija slika!

Da te volim to sam znao, od kad sam te ugledao, a kada si mi osećanja uzvratila, da ću uvek verno da te pratim, i da ti želje ispunjavam sve koje poželiš, nadam se da si najzad i to shvatila i kao činjenicu prihvatila! Srećan rođendan, volim te kao sunce što voli dan!

“Pratim te, svaki korak svaku stopu poljubim, svaku suzu svaki uzdah osetim, tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim!” Srećan rođendan, volim te sve više svaki dan i svaki trenutak, moje je srce tvoj „sigurni kutak“!

Volim te kao što niko nikoga voleti neće, želim ti mora ljubavi i okeane sreće, i da zauvek ostaneš uz mene, i kada je noć ikada je dan, ja ću jednako da te volim i da ti sačuvam svaki tvoj san! Srećan rođendan, volim te jer si žena mog života!

Sponzorisano:

loading...
Loading...