Čestitke za diplomiranje, položen diplomski

Jasno je da je završetak fakulteta i sticanje obrazovanja, važan korak za budućnost i da je naravno još jedan povod da se povodom takvog jednog uspeha upute one najlepše želje i čestitke, koje mogu biti različito formulisane, ali su svakako jedan podstrek da se nastavi dalje i da se borba za uspeh i ostvarenje ciljeva u životu nikada ne sme prekinuti  staviti po strani.

U nastavku teksta će biti navedene one neke najlepše klasične i uobičajene stihovne ili prozne čestitke za položen diplomski ispit, te neke možda malo šaljive i duhovite želje za nastavak životnog puta, koje najzad vi svakako možete da modifikujete prema svojoj želji i da im na taj način date jedan lični pečat.

Najlepše klasične i uobičajene čestitke i poruke za srećno polaganje diplomskog ispita

Puno je iza tebe neprospavanih noći, i treba da se raduješ uspehu koji si postigao jer si ga sam zaslužio! Srećno diplomiranje!

Važno je u životu imati jasan cilj i uvek težiti ka njegovom ostvarenju, i ti si u tome uspela i mi smo svi na tebe vrlo ponosni! Samo nastavi dalje da se boriš kroz život i ništa neće biti nedostižno i nemoguće za tebe! Srećno diplomiranje!

Iako kažu da je diploma samo parče hartije, to je sutra tvoja budućnost i treba da si srećan jer si se izborio za svoj lični početak! Srećno diplomiranje!

Od danas si postao svoj čovek, i ne treba da slušaš nikoga ko ti kaže da je lako i da se sve može postići i bez rada i truda, jer i sam znaš koliko si se mučio i učio, i vreme je da potražiš svoj posao i da pokažeš svo znanje koje si stekao! Srećno diplomiranje, iskrene čestitke i sve najlepše želje!

Jedan korak si bliže svom cilju, i vreme je da postaneš svoj i da nastaviš da radiš za sebe, a naše  je samo da uvek kao i danas budemo ponosni na tebe! Srećno diplomiranje!

Nikada ne može da se izgubi smisao onoga u šta iskreno veruješ i za šta se zaosta trudiš i boriš svim srcem, i tako i sama znaš da si puno neprospavanih noći imala dok nisi postigla da dobiješ diplomu, i zaslužila si svaku sreću i radost koju u srcu osećaš danas! Srećno diplomiranje!

Treba da uvek veruješ u snove, ali da radiš vredno da snove i ostvariš, jer ako samo sanjaš ništa ne možeš da postigneš, i ne dozvoli da ti ceo život prođe u sanjarenju! Srećno diplomiranje!

Puno ostvarenih ciljeva i najlepšu budućnost ti želim od danas pa na dalje! Srećno diplomiranje!

Nije ovo mala stvar, danas si postao čovek i još si jedan korak bliže prema ostvarenju svog životnog cilja! Gledaj samo napred i ne dopusti da te bilo ko pokoleba! Srećno diplomiranje!

Neka ti budućnost bude svetla, neka tebe prate samo uspeh i sreća, od srca ti želim sve od danas pa na dalje najbolje i najuspešnije! Srećno diplomiranje!

Gledaj samo napred i ostvaruj svoje uspehe kao i do sada, uvek budi svestan koliko vrediš, i ne treba da štediš na uspesima i na postignućima, jer si od danas spreman da radiš dalje i više, i diploma je tvoja baš prava ulaznica u svet koji si oduvek želeo! Srećno diplomiranje!

Verovali smo u tebe i znali smo da nema potrebe da nikada sumnjamo da ćeš da ostvariš sve što zamisliš! Srećno diplomiranje, i samo napred u nove pobede!

Neka te isti elan i motivacija sa kojim si učio i stekao diplomu, prati celoga života i neka ti bude sve lako i neka ide kako pomisliš i poželiš! Srećno diplomiranje!

Najlepše čestitke u stihu, lepi citati, muzičke želje i šaljive poruke za srećno polaganje diplomskog

Ne budi gord i sujetan, ko si i šta si uvek budi svestan, čestitke za diplomiranje, ostani tako plemenit i svestran! Srećno diplomiranje!

Danas tvoju diplomu slavimo, i u hrani i piću mi se „davimo“, ali je zasluga samo tvoja, volim te najviše pametnice moja! Srećno diplomiranje, sada malo brigu udri na veselje, i malo neka ti prija i „kuliranje“!

Sada tebi za diplomu od srca čestitam, koliko si neprospavanih noći imala nije u redu ni da te pitam! Srećno diplomiranje i sada posao traži, pa da opet slavimo samo se uspeh važi!

Ocena u diplomi uopšte nije važna, već da u životu budeš uvek hrabra i odvažna, nikad slaba uvek snažna, jer nije život ni malo lak, ali je diploma u ruci veliki i važan korak! Srećno sticanje diplome i svi smo ponosni i zavidimo ti po malo na tome!

Srećno neka je danas i za ubuduće, pa da svi slavimo tvoje najveće postignuće, iako je diploma bitna, potraga za poslom vrlo je hitna, jer treba da pokažeš svima koliko je ova zemlja srećna jer takvog stručnjaka ima! Srećno diplomiranje, neka je svaki naredni korak lak i hrabar!

Noćima si se mučio, i vredno si učio, i diplomu si stekao sada, neka te prati sreća i neka tinja nada, da je važno da nađeš posao u struci, i biće slatko što si dugo bio na muci! Srećno diplomiranje, sve najbolje želje!

Svojim si radom diplomu zaslužila, i nas si zaista vrednoćom zadužila, da ti najlepše poželimo sve i da i dalje ređaš životne uspehe! Srećno diplomiranje, neka te sreća prati!

Na drugima je sada red, da ti pomognu da se snađeš, diplomu si stekla i sve je kako si i rekla, sada je došlo na red posao da nađeš! Srećno diplomiranje!

Imaš odlično znanje i zato si i stekla svoje zvanje, i diplomu imaš svoju, pa dalje gradi karijeru i uspehe ređaj nove, i ostvari sve svoje snove! Srećno diplomiranje!

Nikako da kažem ono što je bitno, vrtim se u krug i ponavljam isto, neka ti je sa srećom diploma, nek ti srce ostane tako milo i uvek čisto! Srećno diplomiranje, nemoj da postaneš ohola i gruba, jeste tvoja sve zasluga ali skromna budi, jer će da te više vole i da te cene ljudi!

Brzo da nađeš željeni posao, jer si najzad do diplome došao, zvanje si stekao i na ponos si svima, neka tvoja sreća i dalje isto ime ima! Srećno diplomiranje, neka te prate najbolje naše želje, stekni nove prijatelje!

Moje najlepše želje za studija završetak, diploma je jedan pravi i tvoj prvi veliki imetak! Znanje da unovčiš i da obraz i poštenje čuvaš, sve ti najbolje želimo želje, srećna diploma i stižemo na veselje!

Srećna diploma, da nađeš posao u svojoj struci, i da nema kraja sreći, da nema mesta brigama i muci, dosta si bio predan nauci, sada je vreme da unovčiš znanje, srećno ti bilo naše drago i milo tvoje prvo i pravo diplomiranje!

Samo gledaj napred i idi kroz život pravo, diplomu sada imaš još mlo i platu ćeš da primaš, i neka sve bude kako si i zamislio, živ nam i zdrav iuvek naslmejan bio! Srećno diplomiranje da se veselimo i sa tobom svu radost da danas podelimo!

Neka je godina bla laka, ona je druga bila teška, takav je život šta da se priča, nekada kao prava vrteška. Stekao si svoje zvanje, uložio trud i znanje, sada tvoje zanimanje nek donese prvu platu, pa počasti sve svoje prijatelje, ali i brata i sestru, kao i mamu i tatu! Srećno diplomiranje!

Bilo je i suza i bilo je smeha, kao  učenja i danju i noću, ali s doneo pravu odluku i rekao sebi „mogu i hoću“ i sve si sam uspeo kako si želeo, neka te i dalje sreća prati, da radiš pošteno i pametno sigurni smo da ti ćeš znati! Srećno diplomiranje i neka je sve srećno na dalje, kao prvi korak kada si pružio sam, i ovu diplomu si tako zaslužio ja te dobro znam!

Bilo je svega i sve je prošlo, zvanje je tvoje uz naporan trud došlo! Srećno diplomiranje!

Sponzorisano:

loading...
Loading...