Čestitke za 40 rodjendan

Rođendan je divan povod da se slavi i da se obeleži takav jedan divan dan, pa su i lepe želje i čestitke povodom toga što neko puni „četrdeset leta“ česte i lepe, i bez obzira za koga su namenjene, najvažnije je da se upute iskreno i od srca.

Svakako je jasno da čestitke za rođendan mogu biti i kratke i duge, klasične ili u stihu, te da se mogu iskazati kroz šaljivu notu, ali uvek treba voditi računa o tome ko je slavljenik i kome je prilika da se na koji način najlepše želje i upute.

Najlepše klasične i uobičajene kratke/duže čestitke i poruke za srećan 40-ti rođendan

Najlepših ti želja želim od sveg srca, onoliko koliko se puta okrene i zemlja oko suca! Srećan 40-ti rođendan!

Kada puniš četrdesetu, niti si previše mlad niti previše star, i te su godine prava stvar da uživapš i da se raduješ! Želim ti sve najlepše želje, i srećan sam jer si ti moj prijatelj! Srećan 40-ti rođendan!

Želim ti da shvatiš najzad da ne treba da brojiš godine, već samo srećne trenutke koje provedeš sa onima koje najviše voliš! Srećan 40-ti rođendan!

Da imaš šravih i iskrenih prijatelja onoliko koliko puniš godina, da se raduješ i smeješ i da na veselje i šalu sve okreneš, i da te sve brige i tuge zaobilaze! Srećan 40-ti rođendan!

Kada ti je četrdeset niko ne može da ti zabrani stvari kao da ti je deset godina, niti može da ti kaže da si za bilo šta previše star, pa se raduj i uživaj i dočekaj stotu sa dragim ljudima i uživaj u svakom trenutku u životu! Srećan 40-ti rođendan!

Ostani kakav si bio svih ovih trideset i devet godina, i bćeš najbolja i najlepša duša koju sam ikada upoznala! Srećan 40-ti rođendan!

Neka se sva tvoja sreća od danas makar četrdeset puta uveća, i neka te prate samo radosti i lepe želje, ne treba da misliš o godinama, jer one prolaze a tvoja je dobrota večna! Srećan 40-ti rođendan!

Dovoljno je da svaki dan započneš osmehom, da svako veče sanjaš najlepše snove, ne treba ti ništa ni veće ni bolje, život je prolazna stvar i nikada ne treba da razmišljaš da si za bilo šta postao star! Srećan 40-ti rođendan!

Ne znam šta da ti poželim, jer polako ostajem bez inspiracije, svake godine jedno te isto, pa najbolje da sama sebi poželiš sve što ti na um padne, i onda da te svoje želje uvećaš i za moje, milion i četrdeset puta, makar do sledeće godine! Srećan 40-ti rođendan!

Ne treba da se brineš kada se godine zaokruže, zamisli tek kada sledeće godine dodaš još jednu na ovaj svoj životni niz, pa zato uživaj i raduj se i smej, i neka te sreća uvek prati! Srećan 40-ti rođendan!

Dan je sasvim poseban, i ja ti želim da ti takav bude svaki tvoj trenutak, i da posebno mesto u srcu sačuvaš za svoju detinju dušu, jer tako nikada nećeš da stariš! Srećan 40-ti rođendan!

Da te prati sreća i ljubav i da se sve tebi najlepše želje vrte i krug do beskraja, i da ti najlepše pesme pevaju ptice i najlepšim suncem da te obasjava tvoja ljubav prema svima koju nesebično daješ! Srećan 40-ti rođendan!

Jasno je kao dan, da je svaki rođendan samo broj, i zato ti ja i ovaj čestitam, i ne želim da se opteretiš godinama, jer te čeka pola veka postojanja, i još ima vremena i da se voli i da se najlepše sanja! Srećan 40-ti rođendan!

Za svaku svoju rođendansku svećicu, poželi po neku lepu želju, i imaćeš ih dovoljno do naredne godine kada ćemo da dodamo još jednu! Srećan 40-ti rođendan!

Imaj uvek lepe želje i snove, jer čovek je mlad koliko ume da sanja, i koliko teži da ostvari sve svoje vrle želje, zato sanjaj i uživaj u svekom trenutku svoje sreće! Srećan 40-ti rođendan!

Ne treba da te brinu četrdesete, jer će svi oni stariji od tebe da ti kažu da si sada u najboljim godinama! Srećan 40-ti rođendan!

Kada shvatiš da su godine samo broj, onda je jasno da si u srcu mlad, i da nije važno da brojiš koliko svećica sada imaš na torti, beć da se potrudiš da ostvariš sve želje koje si poželeo kada si oduvao svaku upaljenu svećicu na svojoj najvećoj i najlepšoj rođendanskoj torti! Srećan 40-ti rođendan!

Nisi ti star, ali ipak povedi računa da redovno meriš šećer, da proveravaš pritisak i holesterol! Srećan 40-ti rođendan!

Kaže se da si sada u srednjim godinama, pa to  shvati kao “zlatnu sredinu” te nemoj da se preterano baš nerviraš da prerano ne bi ostario! Srećan 40-ti rođendan!

Treba danas da poželiš neku sasvim neobičnu želju, za koju si bio previše mlad sa dvadeset i koju ne bi imao hrabrosti da ostvariš sa sedamdeset! I ja ti želim to isto, i da uvek ostaneš nasmejan i dobar u duši, jer je to važno ma koliko da imaš godina! Srećan 40-ti rođendan!

Najlepše čestitke u stihu, citati i muzičke želje i šaljive poruke za srećan 40-ti rođendan

Danas jeste tvoj najlepši dan, srećan ti i ovaj rođendan! Puniš danas četrdeset leta, neka te ne ophrva ni tuga ni seta, šta ćeš kad te “stigne” pedeseta! Srećan 40-ti rođendan!

Važno je da ti osmeh uvek na licu blista i da tvoja duša ostane poštena i čista! Srećan neka ti je i ovaj divan dan! Srećan 40-ti rođendan!

Polako pčinju sećanja da blede i da se pojavljuju tvoje prve sede, ali ako neko kaže da si star, ti mu samo reci „to nije tvoja stvar“ i uživaj kao da si najmlađi i kao da si dete, neka godine prolaze i lete! Srećan 40-ti rođendan!

Godinama je posao da dolaze i da prođu, ali verni prijatelji koji žele tebi najlepše želje, tu su da ih čuvaš i da se sa njima smeješ i raduješ, pa se potrudi danas da ne gladuješ! Najveće parče torte sebi odseci, i tako si debeo već punih par meseci! Srećan 40-ti rođendan!

„Godine, prolaze, proklete neka idu bez mene!“  Neka idu godine, ti nemoj da ih brojiš, i tako ni starosti nećeš nikad da se bojiš! Srećan 40-ti rođendan!

Danas uradi nešto sasvim ludo, jer si u najboljim godinama i one su pravo čudo, neka u srcu ostaneš dete, pa šta ako svi znaju da su ti četrdesete! Koliko si star šta se koga tiče, i tako sve godine jedna na drugu baš liče! Srećan 40-ti rođendan!

Neka uvek u tvome srcu postoji nada i neostvaren san, tako nećeš misliti na godine koje dolaze i odlaze, već samo na to šta te čeka naredni dan! Naivno kao dete poveruj u sve one lepe stvari, jer detinja duša nikad ne ostari! Srećan 40-ti rođendan!

Uradi baš danas nešto sasvim ludo, i ne boj se godina jer je život čudo! Neko nikad ne ostari jer ne shvata tako stvari, i kada ti bude sto ti reci sebi mogu ja to, i uživaj kao da si u najboljim godinama, neka oko tebe bude uvek i smeh i galama! Srećan 40-ti rođendan!

Veoma je neobična ova moja sada želja, jer ja tebe dugo znam i volim ko prijatelja! Zaboravi i koji je danas dan, i da ti je rođendan i opusti se i uživaj, nije ničemu došao kraj, već je sve jedan novi početak, nek ti se uveća i zdravlje i sreća, i neka ti postane još bolji imetak! Srećan 40-ti rođendan!

Sponzorisano:

loading...
Loading...