Čestitke roditeljima za udaju ćerke

Ćerke su roditeljima mezimice i dan kada se bliži njihova udaja kao i početak jednog sasvim novog i samostalnog života jeste naravno očekivan ali je opet posebno emotivan i nije ni baš najmanje jednostavan za roditelje.

Najlepše želje i čestitke koje se roditeljima upućuju za udaju ćerke mezimice su svakako najpre raznovrsne i pre svega vrlo lepe i pune iskrenih želja, te su najpre klasične i univerzalne, u prozi ili u stihu, mada naravno mogu biti i šaljive do izvesne mere, sa ukusom i nikako na neki način uvredljive i ne treba da im „dodaju so na ranu“ jer ma koliko je udaja mezimice normalan i lep događaj, ipak je za roditelje vrlo i emotivan i težak jer ona koju su odgajali godinama kreće dalje i odlazi iz porodičnog gnezda.

Najlepše klasične i uobičajene duge/kratke čestitke i poruke roditeljima za srećnu udaju ćerke

Neka brak vaše jedinice i mezimice bude lep i da večno traje ljubav sa onim koga je izabrala za svoju srodnu dušu! Srećna udaja ćerke i sve najbolje!

Kako ste vi uživali u prvim koracima i svakom danu odrastanja vaše mezimice, neka ona uživa u svom novom početku bračne sreće i neka joj sve ide kako ona poželi! Srećna udaja ćerke!

Najveća sreća jeste vaša ćerka, i neka danas na vašem licu budu samo radosnice jer ona kreće sada svojim novim stazama i treba joj sva vaša podrška i potpora, i mada je i vama teško, stegnite srce i radujte se njenoj sreći koju je pronašla! Srećna udaja ćerke!

Najsrećnije renutke i divan život vašoj miljenici, želimo joj da joj bračna sreća bude posebna i da traje koliko i vaša! Srećna udaja ćerke!

Na današnji dan je vaša miljenica rekla sudbonosno „DA“ i neka je sreča prati i sve želje joj najlepše želimo i sa vama radost delimo! Srećna udaja ćerke, sve najbolje želje!

Kao što je vaša ćerka rezultat vaše bezgranične ljubavi koju imate jedno za drugo, neka i sama nađe svoju sreću u braku, ali neka nikada ne zaboravi sve vaše savete i neka uvek ima u vama oslonac i podršku kao kada je bila dete! Srećna udaja ćerke!

Najlepši je danas dan došao i za vašu ćerku i za vas kao roditelje, budite veseli i ponosni, poželite joj svu sreću i neka samo srećne suze kvase vaše obraze! Srećna udaja ćerke, sve najlepše želje vam šaljemo ovom porukom!

Neka je srećna udaja vašoj mezimici i da je samo sreća celoga života prati i neka je muž čuva kao i vi što ste je čuvali i voleli od njenog rođenja! Srećna udaja ćerke i sve najlepše vama kao dragim roditeljima!

Vaša se princeza danas udaje i počinje da živi sopstvenu bajku, ali nikada neće da zaboravi oca i majku koji su joj sve pružili i sve je zadužili u životu! Srećna udaja ćerke!

Dragi naši, neka vam je danas puna čaša kao što su vam i oči pune suza radosnica! Srećna udaja ćerke, radujte se i veselite njenom novom početku svakoga dana, i neka za nju vaš zagrljaj zauvek ostane bezbedno mesto u koje može bez pitanja da se vrati!

Danas se udaje vaša mezimica i neka joj je na sreću i na radost svaki novi dan života koji počinje sa svojim suprugom! Srećna udaja ćerke, sve najbolje želje iz srca vam šaljemo kao ponosnim roditeljima!

Najmilije vaše čedo je odraslo i rešilo da krene svojim putem, i ma koliko da su vaša osećanja pomešana, ona je centar vašeg sveta i poželite joj da bude srećna svakoga sata i dana! Srećna udaja ćerke!

Do juče je vaša ćerke bila nestašna devojčica, a danas je već prava žena koja se udaje za voljenog čoveka i kreće svojim stazama sreće! Srećna udaja ćerke, budite uz nju uvek i pazite da joj srce bude prepuno ljubavi i radosti, ostanite joj podrška i oslonac kao što ste bili i do sada!

Vaša mila ćerka počinje svoj put i gradi svoju budućnos i sreću, i podržite je koliko možete jer ćete uvek za nju biti najvažnije osobe na svetu! Srećna udaja ćerke, neka joj je sve na radost kao i vama od kada se rodila i postala centar vašeg sveta!

Najlepše čestitke u stihu, muzičke želje, citati i šaljive poruke roditeljima zaudaju ćerke

Udaje se danas vaša najdraža princeza, i znate da ne sme niko da je „zeza“, i svi treba da je vole kao njeni roditelji, muž i svekar i svekrva da se povinuju svakoj njenoj želji! Srećna vam udaja ćerke dragi naši prijatelji!

Udajete dragi naši, vi svoje najvrednije blago, neka je kroz život sreća prati, neka vam bude baš posebno drago, jer ste od nje stvorili divnu mladu ženu, slikajte se jednom danas sa ćerkom za uspomenu! Srećna udaja mezimice, neka vam niz lice teku radosnice!

Poželite svojoj ćerki od danas da ima puno ljubavi i sreće, jer ničija želja niti lepa misao vredna kao vaša moći biti neće! Srećna udaja ćerke, neka su joj sve staze lepe i posute cvećem!

Neka je vašoj miloj kćeri, lako korak u budućem životu, da sa njom se uvek radujete i uz unuke da dočekate stotu! Srećna udaja kćeri vaše, neka su vam danas radosti ko vina pune čaše!

Nek je i vama sve danas lepo, jer kćer udajete i veseli vas osmeh njen, neka je i vama kao i njoj samoj radošću i veseljem današnji dan ozaren! Srećna udaja vaše divne ćerke, nazdravimo za sreću i za nove početke!

Neka su vam danas vina pune čaše, udaje se vaše blago, danas je svadba mezimice vaše! Srećna udaja vaše kćeri, da se ševa i veseli sve od jutra do kasne većeri!

Danas ćerku udajete dobijate u dom sina, nek je njima srećno i veselo, vama kao roditeljima nek je sve milina, radujte se skorim unucima! Srećna udaja kćerke i neka joj sve želje ostvarene budu kao snovi koje je sanjala u vašem domu!

Neka vaše suze radosnice ćerka vaša slučajno ne spazi, neka se ne okrene i neka ide samo pravo, u novi život neka hrabro gazi! Danas je dan za sreću i veselje, danas su čestitke i za vas kao njene roditeje, srećna udaja ćerke i najlepše nek su od svih želje!

Vaša ćerka našla je svoj put, ne treba mati da suze roni ni otac danas da bude ljut i zabrinut! Sve je to normalno i sve je na veselje nek se vašoj mezimici ispune sve njene želje! Srećna vam udaja kćeri, nek ste uvek za nju blizu, da vam u zagrljaj srećna doleti!

Ćerku ste vi izveli na prave pute, ona će uvek da se radosna vrati pod vaše skute, neka ne budu vaše oči ni tužne ni ljute, brojite danas radošću i srećom sve sate i sve minute! Srećna udaja kćeri i neka se veselimo svi do večeri!

Neka ćerka vaša od današnjeg dana, kroz novi život hrabro korača, i uvek z vašu podršku i ljubav od svih nevolja biće jača! Srećna udaja ćerke, nazdravimo joj za sve lepe i nove početke!

Sponzorisano:

loading...
Loading...