Andjeoski brojevi – značenje i tumačenje

Smatra se da putem određenih brojeva koji se na neki način ponavljaju u nizu, naši „Anđeli čuvari“ sa nama pokušavaju da ostvare komunikaciju, i da nam poruče nešto važno, te da nas upozore ili da nas obaveste o onome što treba da znamo.

Od davnina se veruje da Anđeli predstavljaju „Božije glasnike“, i kako su oni nestvarnma i ne-fizička bića, imaju neke tajne načine i signale koje primećujemo jasno ali koje ne mogu da nam kažu već nam pokazuju na neki poseban način, i pre svega putem određenih i poznatih Anđeoskih brojeva.

Dakle, kada se na neki način stalno ponavlja viđenje jednog broja, ili određenog brojčanog niza, onda to ima smisao neke poruke koja je od Anđela poslata,m i svakako vredi da se pažnja posveti tumačenju i značenju istih.

Anđeoski broj 0/00/000/0000 – značenje i tumačenje

Poznato je da je nula u simboličnom značenju jedan zatvoreni krug bez kraja i bez početka, i da se sve što počinje i završava, vraća na istu tačku i neprestano i beskonačno opet vrti u krugu.

U smislu Anđeoskog broja, jedna nula ili niz nula, označava da su Anđeli preneli Bogu vaše neke želje i poruke, i da će vam one biti uslišene kao molitve, ako su iskrene i pravične, i ako su u baš i skladu sa Božjim zakonima, moralne i iz iskrenih uverenja i ubeđenja.

Nula je oznaka za početakl nečega, pa ako ste spremni da želite iskreno i čvrsto neke promene u svom životu, onda treba da znate da je i Bog stvorio svet „od nule“, kao jedan simbol beskrajne vere i ljubavi, i da želi da ljudi budu srećni i da im se ostvare sve nade i da njihova sreća bude bez konačnosti i nečega što je prekida i određuje.

Anđeoski broj 1/11/111/1111 – značenje i tumačenje

Ovakav brojčani niz označava da treba da poslušate neke svoje „unutrašnje glasove“ i da istrajete u svojim željama, te da pošteno i časno radite i bićete nagrađeni za sve što ste ulagali i za šta ste se sa verom u Boga i borili.

Važno je da stalno imate neke vrlo lepe i pozitivne misli, da o svemu što želite da postignete u svom životu razmišljate kao o onom što je izvesno i sigurno, kako bi Bog znao da ste odlučni i istrajni i da bi vam iskreno pomogao.

Anđeli poručuju na ovaj način, da će sve vaše želje da se ostvare ako uložite poziotivnu energiju i ako želite od srca i neiskvareno da postižete rezultate, a da pri tome postupate moralno i iskreno.

Anđeoski broj 2/22/222/2222 – značenje i tumačenje

Potrebno je da vaša vera u ono što ste započeli bude jaka i jasna, i da ste spremni da nikada i ne odustanete, čak i kada je teško i kada postoje neke prepreke i problemi.

Najzad ovakav Anđeoski broj označava da nikada ne treba da gubite nadu i da treba da istrajete u svemu onome što ste započeli da radite ili o čemu sanjate da ostvarite kao rezultat, pa da izbegavate negativne misli i negativnu energiju koja može samo da oteža vaš napredak i put ka ostvarenju.

Važno je da ste svesni da ste iskreno započeli nešto od srca i da verujete da će na kraju sve da se završi po vas najbolje, i Anđeli vam na ovaj način poručuju, da treba da nikada ne odustanete i da pokažete da ste borbeni i spremni na žrtve i poteškoće, ali da će sav vaš trud uz Božju pomoć i da se ostvari.

Anđeoski broj 3/33/333/3333 – značenje i tumačenje

U hrišćanstvu je broj tri simbol Svetog Trojstva, i automatski označava da je uz vas Božja ruka i da će On da vas vodi ispravnim putem, te i da ne dopusti da pogrešite.

Osetićete zaštitu i energiju „više sile“ kada vam bude najpotrebnije, ali i sami treba da se klonite grešnih dela i misli, i da radite u skladu sa Božanskim zakonima i da poštujete volju Svevišnjeg.

Spremni ste da razvijate svoj duh i da u sve što radite uložite veru i ljubav, a to je u pravilu i baš i najvažnije, i nekada se smatra da se ovakav „znak pojačava“ ako se uz njega vide i beli golubovi.

Anđeoski broj 4/44/444/4444 – značenje i tumačenje

Često viđenje novakvog Anđeoskog broja/niza, označava da ćete imati sreće u narednom periodu, i da su neke vaše molitve i želje stigle do Boga, pa da će one da budu na kraju i uslišene, ako ipak najzad vi pokažete strpljenje i veru, i ako ne budete reagovali ishitreno i previše afektivno.

Ako vam je potrebna neka uteha, Bog će biti sa vama i olakšaće vam neke tuge i bol, i sve ćete vi i uspeti da prebrodite i da se vratite na pravi put.

Anđeli su sa vama i spremni su da vas štite od svakog zla i greha, i treba da im verujete i da ipak i pustite da vas oni povedu pravim stazama, jer je tako poo vas i najbolje.

Anđeoski broj 5/55/555/5555 – značenje i tumačenje

Imaćete uskoro neke velike i vrlo značajne životne promene na svim poljima, jer je ovo broj ipak i najzad jednog napretka i prosperiteta u svakom smislu.

Ako ste u nekim nedoumicama i niste sigurni da li je neka odluka ili izbor za vas dobar, ovakav znak vam može pomoći da shvatite da će sve da se odvija u vrlo pozitivnom smeru, i da nećete da pogrešite.

Ne treba da se brinete jer je promena podržana od Boga, i ona je usmerena ka vaše ostvarenje i/ili ispunjenje želja i snova, i neke brige i bojazni možete da ostavite po strani.

Takođe, ovakav brojčani niz označava da ne treba da se nervirate da li ćete imati neke finansijske resurse i da li ćete imati znanja da postignete rezultate, jer će sve da se složi i poklopi kako ste se i nadali i priželjkivali.

Anđeoski broj 6/66/666/6666 – značenje i tumačenje

Ovakav anđeoski broj vas upozorava da ste preterano opterećeni materijalnim stvarima, i da ste vi postali preterano fokusirani na neke telesne i „zemaljske“ stvari, te da ste izgubili ono duhovno u sebi.

Potrebno je da se više posvetite duhovnim stvarima, da se vratite na prvi put, i da se na svaki način udaljite od greha i iskušenja, kako bi vam Bog pomogao da istrajete u veri i da uspete u životu, inače nećete imati šanse da bilo šta ostvarite ako nastavite pogrešnim putem.

Ne treba da se preterano brinete i da sami stvarate paniku oko ovog broja, pod pretpostavkom da je on „demonski“ i da donosi neku nesreću i nevolju, jer Anđeli poručuju da samo treba da se baš i posvetite usmeravanju misli ka pozitivnom ishodu, kao i da verujete u svoje duhovno biće, te da pratite uputstva koja vam, pokazuju „tajni signali“ i sve će na kraju biti u redu i dobro.

Anđeoski broj 7/77/777/7777 – značenje i tumačenje

Uverenje da je broj sedam serćan broj, postoji i u kontekstu Anđeoskih brojeva, i znači da vam tu i oni poručuju da ste krenuli ispravnim putem, kao i da su neke odluke koje ste doneli dobre i po „Božjoj volji“ i da samo nastavite napred.

Možete da očekujete velika ostvarenja i ispunjenja nada i snova, ali ako ne posustanete i ipak ne posrnete pred nekim velikim iskušenjima, jer i sreća može lako da se okrene, ako postanete grešni i ako radite nemoralno i loše, sa namerom da se što pre ostvarite i da uspete u svojim naumima.

Kada je više brojeva u nizu, to znači da je Anđeoska poruka naglašenija i jasnija, i da vam najzad poručuju da ćete imati više sreće nego što ste se nadali, te da će oni da vam pomognu, kao i da ne treba da brinete, jer ćete ubrzo da se radujete i veselite.

Anđeoski broj 8/88/888/8888 – značenje i tumačenje

Jasno je da je Anđeoski broj osam oznaka za beskonačnost, i smatra se da sve ono što je ispravno i dobro, treba da je beskonačno, te da ako vam se ukaže ovakav broj ili niz, možete da se nadate beskonačnoj sreći, uspehu, ljubavi, zdravlju.

Generalno vam ničega neće nedoistajati, i kao nagrada za vaše požrtvovanje i veru u Boga, te kao odgovor na sve vaše molitve koje su iz srca i iskrene, bićete obradovani darom neke velike i nepojmljive sreće i radosti u najskorije vreme.

Sve što ste želeli da započnete i završite, biće još i veće i bolje, mada ne smete da se polakomite, jer je osmica uvijena tako da se sve može okrenuti iz dobrog u lošem smeru, ako se vaši „čuvari“ razljute, i ako pogrešno shvatite ili zloupotrebite njihovu poruku i pomoć koju vam pružaju.

Anđeoski broj 9/99/999/9999 – značenje i tumačenje

Generalno je broj devet oznaka za neki završeni ciklus, i znači da ste stigli do ostvarenja svojih želja i planova, i da ste uspeli da put privedete kraju onako kako ste se i nadali.

Nekada se veruje da kada se vidi ovakav brojčani niz, on jeste i podstrek za one neodlučne i one i nesigurne da se više angažuju i da se ubrzaju da sve privedu kraju, te da ne usporavaju nešto bez potrebe, kada imaju sve predispozicije da se ostvare i da uspešno realizuju sve planove i zamisli.

Potrebno je da postanete samosvesni i da prestanete da iznalazite stalno neke izgovore, te da se vi uozbiljite i da se i više potrudite, jer se ništa neće rešiti samo od sebe, iako ste se nadali da ste vi zaslužili da se odmorite od obaveza, ne možete tu odluku da donesete pre vremena i da sve olako i upropastite.

Anđeoski broj 123/1234 – značenje i tumačenje

Potrebno je da se malo opustite i da dovedete svoj život u red, te da ne brzate i da sve radite kako treba i u skladu sa vremenskim redosledom, pa i da neke obaveze ne radite pre onih drugih, a jer tako sebi stvarate problem.

Morate da pokušate da se malo rasteretite i da neke prošle greške zaboravite i da krenete napred, jer sve ono što vas sputava jeste breme koje možete da ostavite po strani, i da se prepustite onim i ispravnim odlukama, i da idete korak po korak, kao 1-2-3-4.

Naučite da prepoznate šta je ono što vas realno sputava, i da to prenebregnete kako biste mogli da se osetite slobodno i da na takav način ostvarite velika postignuća, te i da na kraju budete i srećni na svakom životnom aspektu.

Anđeoski broj 1212/1221/2121/2112 – značenje i tumačenje

Ovakav brojčani niz označava da morate da imate pre svega jedan pozitivan stav u životu, i da se razbudite i pokrenete iz snova i maštanja.

Treba da razmišljate stalno o onome što želite da imate i postignete, pa i da uspostavite balans pozitivnih misli, a ne da upravo stvarate negativnu energiju kada mislite na ono što ne biste želeli da vam se desi.

Poznato je da Anđeli ne mogu da razlikuju energiju koja je pozitivna od one koja je negativna, i oni se prema vašim mislima obavezuju da ispune ono energetsko polje u kome ste se vi duhovno našli, a to znači da ako vam je energija negativna vi ćete da privlačite takve stvari i događaje, jer Anđeli dobijaju energetsku emisiju sa vaše strane, i pomažu vam da se ona pojača, i tako i sami sebi stvarate problem.

Anđeoski broj 2324/3435/4546 – značenje i tumačenje

Spremni ste da ispunite neku svoju svrhu postojanja, i Anđeli su prepoznali u vama neki trud i pokušavaju da vam pomognu da ostvarite sve onako kako ste i zamislili.

Sve će da bude baš onako kako ste vi želeli i očekivali, i u tome će Anđeli da sudeluju, i da vam pruže ubrzanje u ostvarenju ambicija i ciljeva, jer su oni pre svega iz dobre namere.

Bog i Anđeli su u vama prepoznali svu dobrotu i vrline, i žele da vam na ovaj način poruče da ni ne treba da se brinete, i da ćete uz njihovu pomoć stići uspešno do kraja svakog puta kojim najzad odlučite da krenete.

Anđeoski broj 1313/1414/1515/1616/1717/1818/1919 – značenje i tumačenje

Pred vama su neke velike promene, koje vi možete da shvatite sasvim pogrešno, kao nameru Boga da vas unesreći i da vam, nešto oduzme namerno.

Smatrate da ste stalno osuđeni na neke gubitke, i kada počnete nove projekte i imate neke nove snove, sreća ili odmah nestane ili potraje kratko i onda je izgubite.

Anđeoski broj 009/909/0099/9090 – značenje i tumačenje

Ovakvi brojčani nizovi pokazuju da treba da ste svesni da ništa u životu nije konačno i nije ni baš nepromenljivo, te da treba da se prilagođavate, da budete spremni i na uspehe i poraze, ali da vam srce i duša uvek budu iskreni i čisti, i da se spremno vratite na onaj jedini pravi put, te da nikada ne gubite veru u Boga i Anđele, jer za sve što vam poruče, postoji valjan razlog baš u datom tom trenutku.

Anđeoski broj 008/808/800/8080– značenje i tumačenje

Treba da ste spremni na neke promene, jer je Bog uslišio sve vaše molitve, ali ne može da vam omogući da ste beskonačno zaštićeni, jer to morate sami da zaslužite za sebe.

Radite ispravno i ne treba da se ničega bojite, i pokušajte da odagnate neke brige i sumnje u Boga i Anđele, jer tako samo pogoršavate stvari za sebe i svoje bližnje.

Postoje najzad i mnogi drugi brojčani nizovi koji se često ponavljaju i koje ljudi tumače kao jasne „tajne poruke“ od svojih zaštitnika, te svaki od njih ima objašnjenja i određena značenja, koja su dosta jasno objašnjena od strane stručnjaka koji se ovom tematikom vrlo i predano i vrlo ozbiljno bave.

Iako neko možda ne veruje u startu u ovakvu tematiku, i nema racionalno objašnjenje za neke pojave koje su posve učestale u njegovom životu, mora da se zapita, zašto na primer njegov sat stalno stane na broju 44:44, ili na registarskim tablicama vidi niz od tri četvoirke, ili u marketu svaka cena koju na prvi mah spazi jeste 44,4.

Ljudi nemaju spoznaju o svemu, nemaju svest da postoji ono štoi nauka ne može i ne ume da objasni, te da treba da veruju u postojanje nečeg „većeg i duhovnog“, što nije jasno ni sasvim opipljivo, ali što je suštinski jedna energija koja je stalno oko nas, i koju treba da umemo da mi i prepoznamo na pravi način, i da istumačimo neke signale kako su oni i zapisani od strane onih koji ovaj fenomen proučavaju.

Anđeoskim brojem se dakle, može smatrati i samo jedan jedini broj koji se stalno ponavlja, ili brojčani niz od više istih ili različitih brojeva u ponavljanju, pa je jasno da oni imaju neko jasno i značenje i poruku, ali je svačije lično uverenje da li želi ili ne da u to poveruje kao u tajni znak, ili da istumači kao slučajnu pojavu koja nema važnost ni značaj.

Ne treba biti ni sujetan ni sujeveran preko svake mere, ali generalno treba verovati u ono što pak i postoji i što ne možemo da razumemo sasvim, pa svi oni koji se najpre i žestoko i žustro bore protiv ovakvih teorija, najveći su svedoci promena koje su im se desile, i koje nisu ni očekivali, a koje su im „nekim višim silama“ promenile život u potpunosti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...